Prima paginăSocial

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Dimensiune text

 

După un început de săptămână cu vreme caldă pentru această perioadă, vremea va înregistra o răcire semnificativă în următoarele două săptămâni, în timp ce probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi redusă, arată prognoza Administrației Naționale de Meteorologie pentru intervalul 13 – 26 noiembrie, publicată luni.

În Moldova, vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la începutul primei săptămâni, apoi se va răci semnificativ, media temperaturilor maxime coborând spre 8 grade în data de 14 noiembrie. Apoi va continua să se răcească ușor. Temperaturile minime vor crește de la o medie de 4 grade în prima zi a intervalului, până la 6 – 7 grade în data de 14 noiembrie, apoi vor scădea, astfel că în 19 noiembrie media lor va fi în jurul valorii de -1 grad. Între 20 și 23 noiembrie, media temperaturilor minime va fi de 0 – 1 grad, apoi va scădea din nou, iar la sfârșitul intervalului va reveni la -1 grad. Pe spații mici va ploua slab, mai ales după data de 20 noiembrie.

La munte, atât temperaturile maxime, cât și cele minime, vor fi în scădere. Media maximelor va coborî de la 8 – 9 grade în primele două zile, până la 0 – 1 grad în a doua săptămână, iar a minimelor de la 1 – 2 grade, până la valori între -5 și -4 grade. Trecător vor fi precipitații slabe aproape în fiecare zi, în primele zile predominant sub formă de ploaie, apoi mai ales lapoviță și ninsoare.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0