Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Ploi în toată țara și ninsori la munte, până sâmbătă dimineață
Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni
Vreme rece în weekend, cu vânt, ploi, lapoviță și ninsoare

 

prognoza-meteo-680x365Valorile termice vor fi, în general, oscilante în următoarele două săptămâni, iar precipitații însemnate cantitativ își vor face apariția în majoritatea regiunilor atât către sfârșitul lunii noiembrie, cât și în primele zile din decembrie, reiese din prognoza valabilă pentru perioada 21 noiembrie – 4 decembrie, publicată luni de Administrația Națională de Meteorologie.

În Moldova, în prima săptămână, valorile termice nu vor avea variații importante de la o zi la alta și vor fi apropiate de cele normale în această perioadă. În medie,  temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 7 grade, iar minimele între -1 și 3 grade. Și în cea de-a doua săptămână regimul termic va fi apropiat de cel specific perioadei și va fi în scădere în perioada 28 – 30 noiembrie, apoi în creștere ușoară. În medie, maximele se vor încadra între 1 și 7 grade, iar minimele între -3 grade și 1 grad, valorile mai mari înregistrându-se la începutul săptămânii. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată pe parcursul săptămânii a doua, dar acestea vor fi slabe cantitativ și se vor semnala pe spații mici, în special la sfârșitul perioadei de prognoză.

La munte, în prima săptămână a intervalului de prognoză, vremea va fi predominant frumoasă și caldă pentru această perioadă, cu temperaturi maxime ce se vor situa în jurul valorii de 8 grade și minime de 0 – 1 grad, în medie. Începând din 27 – 28 noiembrie, valorile termice vor scădea, astfel încât maximele se vor apropia de pragul de îngheț, iar nopțile vor deveni reci, cu temperaturi minime predominant negative, cuprinse, în medie, între -7 și -5 grade. Precipitații vor fi de așteptat pe parcursul celei de-a doua săptămâni, iar probabilitatea de semnalare a acestora va fi mai ridicată în perioadele 28 – 29 noiembrie și 2 – 4 decembrie.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Ningeeee dar este prea frig, minimele serii sunt de -2 grade Celsius conform Vremea in Roman

  • error: Content is protected !!