Prima paginăSocial

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Dimensiune text

Meteorologii prognozează o încălzire a vremii în următoarea săptămână, urmată de o revenire la temperaturi apropiate de zero grade în cea de-a doua, în timp ce precipitații sunt așteptate după primul weekend, arată prognoza Administrației Naționale de Meteorologie pentru intervalul 1-14 februarie, publicată luni.

În Moldova, vremea se va încălzi până în jurul datei de 5 februarie, când media maximelor termice se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar a minimelor va atinge 3 – 4 grade. Ulterior se va intra într-un proces de răcire, treptat maximele se vor apropia de pragul înghețului, minimele vor coborî sub acesta, iar media lor se va situa în general între -8 și -4 grade. Pe alocuri vor fi precipitații, cu o probabilitate mai mare la începutul intervalului, precum și între 6 și 11 februarie.

La munte, media temperaturilor maxime va fi pozitivă în prima săptămână, cu valori de până la 5 – 6 grade, apoi va deveni negativă, iar în ultimele zile va fi cuprinsă în general între -6 și -3 grade. Media minimelor termice se va menține sub zero grade, iar cel mai frig va fi spre sfârșitul celei de a doua săptămâni când aceasta va scădea sub -10 grade. Temporar vor fi precipitații aproape în fiecare zi.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0