Prima paginăSocial

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Dimensiune text

Vremea se va încălzi spre finalul acestei săptămâni, urmând apoi ca temperaturile maxime să nu mai depășească 5 grade până la finalul săptămânii viitoare, în timp ce precipitații sunt așteptate mai ales la începutul celei de-a doua săptămâni, arată prognoza Administrației Naționale de Meteorologie pentru intervalul 30 noiembrie – 13 decembrie.

În Moldova, până în data de 3 decembrie, valorile termice diurne vor avea media în jurul a 2 grade. Până în data de 5 decembrie, maximele termice vor marca o creștere, iar media acestora va fi de 8 – 9 grade. Apoi, până la sfârșitul intervalului, temperaturile maxime vor fi în scădere spre medii de 4 – 5 grade. Media valorilor nocturne, până în data de 2 decembrie, va fi în scădere spre -5 grade. Până spre sfârșitul primei săptămâni, minimele vor fi în creștere spre medii în jurul a 5 grade, valori peste normele perioadei. În a doua jumătate a intervalului, temperaturile minime vor fi din nou în scădere, până la medii în jurul a 0 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată după data de 4 decembrie, dar mai ales în zilele de 7 și 8 decembrie.

La munte, până în data de 6 decembrie, media valorilor termice diurne va fi în creștere de la -5 grade, spre 4 – 5 grade. Apoi, până la sfârșitul intervalului, temperaturile maxime vor fi în scădere spre medii de 1 – 2 grade. Media valorilor nocturne, până în data de 7 decembrie, va fi în creștere de la -10 la 0 grade. În a doua jumătate a intervalului, temperaturile minime vor fi din nou în scădere, spre medii în jurul a -4 grade. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată după data de 4 decembrie.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0