Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Dimensiune text

 

Regimul termic prognozat pentru această săptămână va fi unul mai cald decât în mod normal, mediile de temperatură ajungând la 15 grade Celsius, urmând ca, din 30 noiembrie, mercurul din termometre să coboare pe timpul zilei până spre 3 – 4 grade, se arată în prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie pentru intervalul 25 noiembrie – 8 decembrie, publicată luni.

În Moldova, în intervalul 25 – 29 noiembrie vremea se va încălzi treptat, astfel încât temperaturile maxime vor ajunge, în medie, la 13 grade. Începând cu data de 30 noiembrie și până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei perioade, iar media temperaturilor maxime va oscila între 4 și 7 grade. Minimele termice se vor situa, în medie, între 1 și 4 grade în prima săptămână, iar după data de 1 decembrie și până în ultima zi a intervalului de prognoză, între -1 grad și 1 grad. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor în general slabe va fi în creștere începând cu data de 27 noiembrie.

La munte, în intervalul 25 – 28 noiembrie vremea se va încălzi treptat, astfel încât temperaturile maxime vor ajunge, în medie, la 7 grade. Începând cu data de 29 noiembrie și până la sfârșitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei perioade, iar media temperaturilor maxime va oscila între -2 și 2 grade. Minimele termice se vor situa, în medie, între -1 și 2 grade în prima săptămână, iar după data de 1 decembrie și până în ultima zi a intervalului de prognoză, între -6 și -2 grade. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor în general slabe va fi în creștere începând cu data de 28 noiembrie.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0