Prima paginăSocial

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Dimensiune text

 

Temperaturile vor fi caracteristice zilelor de vară la începutul acestei săptămâni, după care vor scădea substanțial, în timp ce probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai mare spre finalul primei părți a intervalului, arată prognoza Administrației Naționale de Meteorologie pentru perioada 30 septembrie – 13 octombrie, publicată luni.

În Moldova, până în data de 3 octombrie, media maximelor termice se va situa între 23 și 27 de grade, iar a minimelor între 10 și 13 grade, apoi se va răci, astfel încât, în jurul datei de 7 octombrie, media temperaturilor maxime va ajunge să se situeze în jurul a 14 grade, iar a minimelor să atingă doar 5 grade. În cea de-a doua săptămână se va încălzi ușor, temperaturile maxime vor avea o medie între 15 și 18 grade, iar minimele între 6 și 8 grade. Vor fi condiții de ploaie aproape în fiecare zi, dar mai ales între 2 și 5 octombrie.

La munte, media temperaturilor maxime va avea variații între 18 grade în data de 2 octombrie și 6 grade în 5 și în 6 octombrie, în timp ce a minimelor va oscila între 9 grade în dimineața zilei de 3 octombrie și 0 grade în 6 și în 7 octombrie, dimineața. Vor fi ploi aproape în fiecare zi, mai intense în zilele de 3 și de 4 octombrie.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0