Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

 

 

Vremea va fi schimbătoare în următoarele două săptămâni, mai rece în prima jumătate a intervalului, în timp ce precipitații sunt așteptate cu o probabilitate mai mare după finalul primei săptămâni, arată prognoza Administrației Naționale de Meteorologie pentru intervalul 1 – 14 aprilie, publicată luni.

În Moldova, procesul de răcire a vremii va continua, astfel că media temperaturilor maxime va ajunge la 10 grade în data de 2 aprilie. După această dată și până la începutul celei de a doua săptămâni se va încălzi cu 6 grade, apoi se va răcori ușor, iar media maximelor termice se va situa în jurul valorii de 14 grade. Media minimelor termice va scădea până la -2 grade în 3 și 4 aprilie, ulterior va crește spre 9 grade în jurul datei de 9 aprilie, iar până la finalul intervalului de prognoză va fi din nou în scădere și va ajunge la 3 grade. Temporar vor fi precipitații, cu o probabilitate mai mare după data de 5 aprilie.

La munte, vremea va fi schimbătoare. Media temperaturilor maxime va fi cuprinsă între 2 și 8 grade, iar a minimelor între -6 și 1 grad. Temporar se vor semnala precipitații, mai frecvente din data de 5 aprilie.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0