Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Dimensiune text

 

 

Vremea va fi schimbătoare în următoarele două săptămâni, mai rece în prima jumătate a intervalului, în timp ce precipitații sunt așteptate cu o probabilitate mai mare după finalul primei săptămâni, arată prognoza Administrației Naționale de Meteorologie pentru intervalul 1 – 14 aprilie, publicată luni.

În Moldova, procesul de răcire a vremii va continua, astfel că media temperaturilor maxime va ajunge la 10 grade în data de 2 aprilie. După această dată și până la începutul celei de a doua săptămâni se va încălzi cu 6 grade, apoi se va răcori ușor, iar media maximelor termice se va situa în jurul valorii de 14 grade. Media minimelor termice va scădea până la -2 grade în 3 și 4 aprilie, ulterior va crește spre 9 grade în jurul datei de 9 aprilie, iar până la finalul intervalului de prognoză va fi din nou în scădere și va ajunge la 3 grade. Temporar vor fi precipitații, cu o probabilitate mai mare după data de 5 aprilie.

La munte, vremea va fi schimbătoare. Media temperaturilor maxime va fi cuprinsă între 2 și 8 grade, iar a minimelor între -6 și 1 grad. Temporar se vor semnala precipitații, mai frecvente din data de 5 aprilie.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0