Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

 

 

Vremea se menține predominant frumoasă și caldă în următoarele șapte zile, însă temperaturile vor fi în scădere în săptămâna următoare, când este de așteptat să crească și probabilitatea de apariție a precipitațiilor, arată prognoza Administrației Naționale de Meteorologie pentru intervalul 17 – 30 septembrie, publicată luni.

În Moldova, până în 22 septembrie, vremea va fi predominant frumoasă și caldă; temperatura aerului, în creștere treptată, va avea valori maxime, în medie regională, între 23 și 27 de grade și minime între 11 și 13 grade. Ulterior, vremea se va răci, astfel că media temperaturilor maxime se va situa între 19 și 23 de grade, iar a minimelor între 8 și 10 grade, ușor mai ridicată în primele două dimineți. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere din data de 23 septembrie.

La munte, până în 22 septembrie, vremea va fi predominant frumoasă și în încălzire, iar temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse între 15 și 18 grade și minime între 5 și 9 grade. În perioada 23 – 25 septembrie temperatura va fi în scădere, apoi nu va avea variații semnificative. În medie valorile maxime se vor încadra între 11 și 13 grade, iar minimele vor fi de 4 – 6 grade în primele două dimineți și în jurul a 3 grade, după aceea. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va ridicată în prima zi de prognoză, precum și în intervalul 22 și 30 septembrie.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0