Prima paginăEconomie

Cum se poate procura lemnul de foc de la subunitățile Direcției Silvice Neamț

Cum se poate procura lemnul de foc de la subunitățile Direcției Silvice Neamț

Dimensiune text

 

Marți, 19 noiembrie, Direcția Silvică Neamț a informat, referitor la posibilitățile de achiziționare a lemnului pentru foc necesar încălzirii locuințelor în sezonul rece, că în conformitate cu prevederile Legii 46/2008 – Codul Silvic, articolul 59, cu modificările și completările ulterioare, oferă spre vânzare lemn de foc pentru încălzirea locuințelor prin subunitățile sale din județ.

În zona municipiului Roman, Ocolul Silvic Roman, de pe strada Costache Negri nr. 17, are un volum disponibil de lemn pentru foc destinat încălzirii locuințelor de 878 metri cubi.

„Prețurile de valorificare variază între 60 lei/mc cu TVA și 285 lei/mc cu TVA în funcție de specie, sortiment și condiția de livrare, fiind prezentate detaliat pe site-ul Direcției Silvice Neamț, www.neamt.rosilva.ro. Persoanele interesate pot depune cereri la ocolul silvic sau la primărie. Valorificarea materialelor lemnoase se realizează în baza cererilor, în funcție de ordinea depunerii și disponibilul existent la momentul solicitării”, precizează reprezentanții Direcției Silvice Neamț.

În anul 2019, până la sfârșitul lunii octombrie 2019, Direcția Silvică Neamț valorificase la populație și instituții publice un volum de peste 75.700 metri cubi, lemn pentru foc. Subunitățile din județ ale Direcției Silvice Neamț prin care se oferă în această perioadă spre vânzare lemn de foc pentru încălzirea locuințelor sunt următoarele:

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0