Cum se poate calcula bugetul unei nunți cu ajutorul unei platforme online

Cum se poate calcula bugetul unei nunți cu ajutorul unei platforme online

Dimensiune text

 

 

Bugetarea nuntii este probabil momentul mai putin asteptat cand vine vorba de organizarea unei nunti, insa si cel mai important. Este adevarat ca mai degraba mirii si-ar ocupa timpul cu alegerea vestimentatiei de nunta sau a restaurantului decat sa calculeze bugetul pentru eveniment, insa cu siguranta nu este de dorit momentul in care descopera ca unii furnizori nu au fost pusi pe lista. Iata cum o platforma de organizare online a nuntii poate fi de folos tinerilor la inceput de drum care isi doresc o nunta de poveste si putin ajutor pentru calcularea preturilor furnizorilor de servicii pentru eveniment.

Alegerea furnizorilor pas cu pas, in functie de buget

Pe FunPlan.ro puteti accesa foarte usor diferiti furnizori si companii, in functie de serviciile pe care le doriti la nunta. O firma de catering, o limuzina de inchiriat pentru nunta, restaurantul potrivit, fotograful si videograful sunt doar cativa furnizori de pus pe lista atunci cand incepeti organizarea evenimentului special din viata voastra. Daca aveti deja un buget stabilit sau daca abia acum incepeti sa va organizati, aflati ca meniurile de nunta incep de la 50 de euro de persoana, iar serviciile unui fotograf incep de la aproximativ 1.000 de euro, plus costurile aditionale pentru albume foto, asistent foto sau sedinta “trash the dress”. Inchirierea unei cabine foto incepe de la pretul de 300 de euro, iar pentru un foc de artificii care sa marcheze evenimentul vostru mai trebuie sa puneti pe lista aproximativ 750 de euro. Si aranjamentele florale pot fi achizitionate de la diversi furnizori, iar preturile incep de la aproximativ 300 de euro, depinzand de marimea incaperii sau cortului de nunta. Acestea sunt preturile aproximative pentru unii dintre cei mai importanti furnizori de nunta ce se regasesc pe majoritatea site-urilor de organizare online de nunti.

Avem buget fix – ce este de facut?

Sunt destul de multe cupluri care se bazeaza pe un buget strict pe care nu trebuie sa il depaseasca sub nicio forma, iar organizarea online de nunta poate fi optiunea mult asteptata. Si aceasta pentru ca tinerii pot afla foarte repede, cu doar cateva click-uri, care sunt costurile unui astfel de eveniment, imediat ce se decid asupra furnizorilor. Cum astfel de platforme sunt bine structurate si extrem de simplificate, este destul de usor de aflat costurile aproximative pentru nunta, cu mentiunea ca, daca bugetul este depasit, se pot elimina diversi furnizori, cum ar fi limuzina de nunta sau somelierul. Considerati ca tortul de nunta este mai mult decat suficient si ca nu este cazul sa comandati si un candy bar? Puteti taia de pe lista un asemenea furnizor si astfel economisiti sau chiar va incadrati in buget.

Calcularea bugetului de nunta nu este o sarcina usoara, daca tineti cont de cei mai importanti furnizori. In plus, puteti avea in vedere si ajutorul unui organizator de nunti care va poate indruma catre anumite agentii sau anumiti furnizori ce ofera reduceri de pret sau pachete promotionale.

FunPlan.ro

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0