Cum să economisești bani pentru o nuntă

Cum să economisești bani pentru o nuntă

 

Nunta, cel mai important eveniment din viața unui cuplu, va rămâne veșnic în memoria fiecăruia și de aceea trebuie să vă străduiți să o faceți reușită. Este adevărat că implică nenumărate cheltuieli și planificări realizate cu mult timp înainte de data propriu-zisă a petrecerii. Indicat este să vă gândiți care ar putea fi cel mai bun împrumut (bästa lån), cea mai bună alternativă, pentru a le face pe toate “ca la carte.”

Pentru invitați, lucrurile apreciate care contează sunt mâncarea, băutura și muzica. Într-un cuvânt, petrecerea să fie reușită! Toate acestea sunt priorități care se vor dezbate și în familie și cu personalul specializat cu cel puțin 6-7 luni înainte. Alegeți un meniu românesc tradițional, cu aperitive, sarmale, friptură. Deserturile și băutura ar trebui să fie la discreție, așezate ca la un bufet suedez. Pentru a economisi consistent, se poate să achiziționați unele băuturi și dulciuri din supermarket, la un preț mai avantajos. De asemenea, dulciurile vor fi și mai apreciate dacă vor fi preparate în casă, și totodată economice. Indiferent dacă veți alege un DJ sau o formație, asigurați-vă că veți avea în special muzică de petrecere și mai ales pentru toate gusturile și toate vârstele. La restaurant, este necesar să lăsați un avans care va reduce semnificativ din nota de plată la sfârșit.

 

Al doilea aspect de pe listă sunt costumațiile mirelui și miresei. Sunt norocoși cei care aleg o nuntă vara, dar și dacă va ploua nu aveți de ce să vă pară rău pentru că vă aduce belșug și noroc în căsnicie. Domnișoarelor li se recomandă o rochie confortabilă, aleasă cu bun gust, cel mai indicat cumpărată după o sfătuire atentă cu sora sau cea mai bună prietenă. De asemenea, luați în considerare încălțămintea și faptul că veți dansa toată noaptea. Mirii vor alege un costum din două sau trei piese, în funcție de anotimp, și neapărat butoni. Pentru a face economii, urmăriți perioadele de reduceri și înarmați-vă cu multă răbdare. Sigur veți găsi un model și o mărime potrivită! Dacă alegeți să fixați cununia civilă în aceeași zi cu nunta, evitați cheltuieli inutile, cum ar fi cele două rochii, două costume și alte două perechi de încălțăminte.

Pe lângă aspectele menționate mai sus, sunt o grămadă de amănunte pe care va trebui să le puneți pe hârtie. Astfel, nu uitați de invitații. Puteți merge la un magazin specializat sau aveți posibilitatea de a comanda direct pe internet, unde veți găsi o adevărată comoară! Deosebite și pentru toate buzunarele!

Pentru restaurant aveți nevoie de flori pentru decor, și ar fi bine să vă ocupați chiar dumneavoastră sau părinții de acest aspect, deoarece un pachet complet de servicii la restaurant este mult mai costisitor.

Câteva programări și pregătiri le puteți face doar cu 3-4 luni înainte. Mai întâi, stabiliți programarea la biserică și întrebați de ce aveți nevoie și acolo: vin, fursecuri. Pregătiți totul în detaliu și bifați lucrurile duse la bun sfârșit pe listă. Nu uitați de programarea la coafor, la manichiură și machiaj. O dată vă căsătoriți și trebuie să arătați impecabil! Nu ar fi deloc o idee rea dacă aveți prietene care știu să se ocupe de manichiură, pentru că în felul acesta veți economisi ceva bănuți, pe care puteți foarte bine să-i folosiți în voiajul de nuntă.

Nu subestimați importanța serviciilor foto-video calitative și asigurați-vă că știți ce doriți. Multe cupluri plătesc pentru filmări și ședințe foto profesioniste, destul de costisitoare, însă puteți avea toate aceste lucruri apelând la o singură persoană foarte pricepută care deține aparatură performantă.

Oricum veți decide, probabil că vor apare și cheltuieli neprevăzute. În caz că aveți toate resursele bănești epuizate în acel moment, nu disperați. Puteți apela repede chiar la un credit prin SMS fără acte (smslån utan uc). Aveți de unde alege în mediul online și nu ezitați să o faceți pentru o zi de neuitat din viața dumneavoastră.

 

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0