Cum să alegi cel mai bun televizor Samsung

Cum să alegi cel mai bun televizor Samsung

Dimensiune text

 

 

Niciun alt producător de televizoare nu oferă o diversitate atât de mare precum o face Samsung. De la televizoare Samsung cu specificații înalte, la cele de buget sau televizoare cu ecrane curbate, compania se mândrește cu o gamă uimitoare de modele diferite mari și mici.

Gigantul coreean Samsung a fost de ani de zile cel mai prolific producător de televizoare din lume, câștigându-și poziția de lider cu un design elegant și tehnologie adesea inovatoare.

Nimeni nu poate acuza brandul că joacă la sigur. Compania oferă atât televizoare normale, cu ecran plat, cât și concepte inovative care arată că producătorul este dispus să-și asume riscuri, mai ales pentru că încă persistă cu televizoarele curbate, de unde alte branduri deja au făcut cale întoarsă și s-au întors la plat.

Astfel, putem spune fără îndoială că printre cele mai bune televizoare pe care le puteți cumpăra sunt și televizoarele Samsung.

Anul trecut, la CES 2018, cel mai important festival al tehnologiei, Samsung a dezvăluit MicroLED Wall, un concept TV modular care regândește întreaga noțiune a unui televizor. S-ar putea să fie prea devreme pentru ca acest concept să își găsească cumpărători și chiar cu și mai mulți ani înainte de a deveni normă, dar este un alt exemplu al dorinței brandului de a inova. Anul acesta, Samsung a rafinat conceptul MicroLED.

Compania va face pași înainte și cu televizoare Samsung 8K în cursul acestui an.

Între timp, Samsung oferă o mulțime de opțiuni solide de televizoare prin modelele vechi. Fie că au HDR sau ecran curbat, televizoarele Samsung sunt o opțiune grozavă.

Mai jos, îți prezentăm câteva dintre cele mai diverse și interesante televizoare Samsung.

Televizor LED Smart Samsung, 138 cm, 55MU6102, 4K Ultra HD

Samsung este campionul neechivoc al televizoarelor curbate. El a fost pionierul introducerii acestor televizoare și își păstrează în continuare încrederea în ele. Gama de televizoare Samsung curbate are printre ele și acest Samsung 65Q8CN, un televizor elegant cu ecran curbat cu diagonala de 163 cm.

Este un televizor cu rezoluție 4K Ultra. Acesta are tehnologie QLED, iar Quantum dots ale televizoarelor QLED sunt anorganice. Aceasta înseamnă că ecranul nu se arde în timp, iar culorile și detaliile uimitoare pe care le vezi azi vor rămâne aceleași de fiecare dată.

Totul, inclusiv cablul de alimentare, poate fi administrat de un singur cablu aproape invizibil. One Invisible Connection îți permite să îți păstrezi dispozitivele ascunse prin conectarea lor la One Connect Box.

Soluția de montare îți permite să pui televizorul unde dorești, oricum dorești, fie că îl montezi pe perete sau pe o varietate de suporturi care sunt ușor de schimbat.

Televizor LED Smart Samsung, 100 cm, 40NU7122

Un televizor 4K UHD care are de 4 ori mai multi pixeli decât televizorul FHD, la care vizualizezi conținut HDR cu o claritate mai bună și o expresie a culorii detaliată. Se vede extraordinar atât HD cât și SD, Nu mai vorbim de filmulețele 4K. Sunetul este mai mult decât decent pentru un televizor.

Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32M5502, Full HD

Acesta este un televizor Direct LED cu imagine bună, canale HD. Este Ultra Slim (are doar 55 mm grosime în partea de jos) și un sunet bun.

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 123 cm, 49NU7302, 4K Ultra HD

Un televizor foarte capabil, extrem de rapid și fluent în utilizare. Noua generație aduce un plus de elegantă, fiind mult mai subțire și mai aspectuos. Pe Play Station 4 imaginea este superbă, nu are pic de lag. Sunetul este mai mult decât decent.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0