[VIDEO] Cum s-a petrecut atacul de la CPU al Spitalului Roman

[VIDEO] Cum s-a petrecut atacul de la CPU al Spitalului Roman

 

Reprezentanții Spitalului Municipal de Urgență Roman au pus la dispoziția mass-media, joi, înregistrarea de pe camerele de supraveghere ale spitalului cu momentul agresiunii care a avut loc la Compartimentul de Primire Urgențe miercuri dimineață.

Din imagini se vede cum agresorul amenință cu cuțitul, îl lovește pe cel agresat cu piciorul în cap, apoi ridică și cuțitul pentru a-l lovi. În încăierare mai intervin trei persoane, înainte ca agresorul să fie pus la pământ.

ATENȚIE! CLIPUL CONȚINE IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL!

 

 

Reamintim că miercuri dimineață, 4 septembrie, în jurul orei 2.40, în sala de așteptare a Compartimentului de Primire Urgențe (CPU) din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman a avut loc o altercație între mai mulți bărbați din Roman.

Conform reprezentanților unității medicale, un bărbat în vârstă de 20 de ani s-a prezentat la CPU cu dureri abdominale și în stare avansată de ebrietate, apoi, la aproximativ 20 de minute după ce acesta a ajuns la spital, în timp ce era în sala de așteptare, s-a prezentat un alt tânăr, furios care a sărit la el cu un cuțit – la altercație participând și alți aparținători, atât din partea pacientului, cât și prieteni ai agresorului.

„În urma incidentului, un bărbat în vârstă de 38 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, o plagă tăiată de cuțit în zona scalpului parietal stâng. Un alt bărbat, în vârstă de 39 de ani, s-a ales cu o plagă tăiată de cuțit, la mâna stângă, fiindu-i afectate degetele I și II. Ambii pacienți, după ce au fost consultați și tratați de medicii urgentiști, au plecat la domiciliu, urmând tratamentul aferent. Niciun cadru medical nu a fost rănit, dar, din cauza agitației, actul medical nu s-a putut desfășura în condiții optime aproximativ o oră. Menționam că a fost solicitat serviciul 112 pentru asigurarea climatului de liniște și ordine în incinta CPU Roman”, au mai precizat reprezentanții spitalului.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0