Prima paginăSlide news

Cum aleg casa de pariuri ideală?

Cum aleg casa de pariuri ideală?

Dimensiune text

În pleiada de activități ce se află mereu în atenția celor care consideră pariurile sportive o activitate cu adevărat serioasă, alegerea unei case de pariuri potrivite trebuie să constituie unul dintre lucrurile primordiale.

Betano pariuri poate fi partenerul ideal al celor care joacă la pariuri sportive. Pentru că aici au la îndemână o mulțime de variante de pariere, din peste 30 de sporturi mai mult sau mai puțin de notorietate. La meciurile din fotbal din campionatele mari ale Europei, de pildă, pariorii au la îndemână peste 500 de opțiuni de pariere. Acestea oferă jucătorilor o bază de date bogată pentru a-și construi strategii de pariere potrivite cu bugetul pe care îl au la dispoziție dar și cu profilul de risc pe care îl are fiecare.

Fotbalul și tenisul își iau, așadar, partea leului din ofertă, dar la Betano se poate juca și pe evenimente mai extravagante, precum cele din darts, cricket, dar și din politică sau divertisment.

Și asta nu e totul.

Betano este una dintre casele de pariuri online din Romania cu cele mai mari cote, marja de profit a operatorului fiind de până în valoarea de 5.5%.

Există în oferta de pariere chiar și meciuri la care marja de profit este de 0%, acestea fiind cele din promoția zilnică pentru partidele cu”0% marja”. Aceasta este o idee originală în oferta caselor de pariuri din țara noastră, prin care Betano dă posibilitatea pariorilor să joace opțiunile pentru pronostic final la cote valoroase, care nu sunt micșorate de marja de profit ce se aplică în mod tradițional.

Betano este unul dintre cei mai buni operatori de pariuri din România și în ceea ce privește pariurile live. Această oportunitate căutată de foarte mulți pariori este susținută de multitudinea de meciuri de fotbal și de tenis ce sunt transmise în live-streaming.

Deși nu ar trebui să constituie motivele determinante pentru care pariorii să își facă un cont la Betano. bonusurile și promoțiile trebuie să fie aduse în discuție.

La Betano avem parte de un bonus de bun venit atrăgător, ce are condiții de rulaj generoase, nu înrobitoare, pentru pariori. Mai mult decât atât, opțiunea “Cash Out” le permite pariorilor să poată face validarea unui pariu înainte de încheierea meciului pariat. Această opțiune se aplică pentru a se limita pierderile sau pentru a se asigura totuși un câștig dacă acel meci are o desfășurare neconformă cu ceea ce pariorul a anticipat înainte de începerea evenimentului.

Casa de pariuri Betano poate fi alegerea ideală pentru un parior care pune preț pe bogăția ofertei parioristice, pe valoarea cotelor oferite pariorilor, dar și pe o relație corectă cu aceștia, bazată pe respect reciproc.

COMENTARII

WORDPRESS: 0