Prima paginăActualitateNeamt

Culiță Tărâță promite fonduri europene în fiecare comună

Dimensiune text

Președintele Consiliului Județean Neamț, Culiță Tărâță, a declarat că principala sa prioritate în acest mandat este ca, până la încheierea acestuia, să atragă în fiecare comună din județ fonduri europene.

Potrivit lui Culiță Tărâță, este vorba de proiecte cu fonduri foarte mari, care reprezintă una din puținele șanse de dezvoltare a comunelor. „Vreau ca, până la sfârșitul mandatului meu, fiecare primărie să aibă un proiect cu fonduri europene de cel puțin cinci-șase milioane de euro. Primăriile au acum la dispoziție și aceste grupuri de acțiune locală, prin care pot accesa fonduri europene. De exemplu, Uniunea Europeană ne dă bani pentru combaterea efectelor și prevenirea alunecărilor de teren și a eroziunii solului. În acest domeniu nu s-au mai făcut lucrări de foarte mulți ani. De aceea, îi rog și pe toți parlamentarii nemțeni să facă lobby pentru județul nostru”, a afirmat președintele Consiliului Județean.

 

[sam id=”3″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • cetatean 7 ani

    Normal ca fiecare primar a cotizat sa fie reales, acum trebuie recuperat ce au cheltuit in campania electorala . Domnule tarata chiar crezi ca judetul Neamt este locul unde s a rasturnat carul cu PROSTI?