Culiță Tărâță are consilier personal de la PSD

„Nu vreau să fiu groparul PSD!”
Mircea Pintilie este președinte interimar la CJ
Președintele CJ a rămas fără consilieri personali

Începînd de miercuri, Mihai Hanganu (foto) este consilierul personal pe probleme de asistență socială al președintelui Consiliului Județean Neamț, Culiță Tărâță.

 

Mihai Hanganu a fost mulți ani director al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Neamț, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean (CJ) Neamț. În aprilie 2009, Mihai Hanganu a fost demis din funcție, dar a dat în judecată Consiliul Județean Neamț și a recîștigat postul. La două luni după ce a revenit pe funcție, Mihai Hanganu s-a pensionat, pentru limită de vîrstă. Acum, el va fi cel care îl va sfătui pe Culiță Tărâță cu privire la problemele sociale ale județului. „Nu este o funcție, ci o muncă de pălmaș. Eu va trebui să-i propun domnului președinte soluții pentru a aduce mai mulți bani în județ care să ajungă, sub diverse forme, la oamenii cu handicap, să eficientizăm centrele din județ și alte asemenea probleme„, a afrmat Mihai Hanganu.

Președintele CJ Neamț este de părere că experiența profesională a lui Mihai Hanganu va fi utilă funcționării instituției, motiv pentru care nu a ținut cont de apartenența politică a acestuia. „Este cel mai potrivit pentru a fi consilier personal pe probleme de asistență socială. Acest lucru contează, nu faptul că este membru PSD. Eu am spus în campanie și îmi mențin afirmația: nu lucrez în funcție de culoarea politică, ci pe bază de competențe„, a explicat Culiță Tărâță.

Mihai Hanganu este, deocamdată, singurul consilier al președintelui Tărâță.


COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • iacob maria din roman 6 ani

    Un lucru mai bun, f bun, nici ca se putea…felicitari pentru alegerea acestui domn, un om deosebit, cu un comportament deosebit, cu competenta necesara! felicitari d-nului HANGANU MIHAI, putere de munca si multa sanatate!

  • Huitzilopochtli 6 ani

    Felicitari, D-nul Hanganu chiar este un profesionist, are trei facultati si o experienta extraordinara. Multa putere de munca!

  • error: Content is protected !!