Cu taxi, BMW şi Mercedes, la ridicarea ajutoarelor alimentare

Dimensiune text

Primarul municipiului Roman, Laurenţiu Dan Leoreanu, s-a arătat nemulţumit de faptul că ajutoarele alimentare din partea Uniunii Europene se dau şi unor romaşcani care sunt apţi de muncă, bazându-se pe faptul că a văzut persoane care au mers să ridice alimentele cu maşini marca BMW, Mercedes, sau cu taxiuri. „Noi trebuie să încurajăm munca în România. Am văzut zilele trecute că în faţa bazei de acordare a alimentelor- pe programul european, prin intermediul Guvernului şi al Primăriei municipiului Roman-, erau taxiuri şi maşini Mercedes şi BMW, care veneau şi ridicau alimentele. Cred că noi trebuie să ne debarasăm de astfel de metehne, care datează încă din anul 1989. Eu nu vreau să spun că am o gândire de orientare stânga, dreapta sau centru, dar am o gândire, zic eu, sănătoasă. Trebuie să fie promovate competenţa, munca, dezvoltarea, nu lenea şi mâna întinsă. Sigur că, acolo unde nu se poate, unde sunt oameni cu boli, cu handicap, în vârstă şi nu pot munci, trebuie să ajutăm. Dar faptul că există oameni care sunt cât munţii, dar aşteaptă cu mâna întinsă un ajutor de la Guvern sau de la primărie, cred că este o mare problemă a României”, a declarat primarul Laurenţiu Dan Leoreanu.COMENTARII

WORDPRESS: 6
 • Victor 5 ani

  Dar problema pensionarilor profesori,ingineri si alte profesii,care stau de gratis la Casa Bunicilor pe banii nostri este corecta?

 • D-na Grumazescu 5 ani

  Cu toata stima d-le primar,dar ce aveti cu taxiurile?Sunt in grad de handicap si locuiesc in cealalta parte a orasului.Cu ce ati fi vrut sa car alimentele(care sunt destul de grele)?Dati-mi o sugestie,sau va sugerez ca de alta data sa va mobilizati si sa le duceti acasa la cei cu handicap.D-l Scutaru sa-si vada gunoiul din ograda lui ,apoi sa ia atitudine.

  • l.b. 5 ani

   nu cred ca dl primar facea referire la cazul dvs. E vorba de rromii din str fabricii si str noua,care sunt apti de furt dar nu si de munca…este vorba de cei care primesc ajutor social din banii nostri fara sa fi muncit macar o zi.De cei ce umplu barurile din zona centrala,salile de jocuri si alte locuri specifice taiatului de frunze la caini si infractionalitatii. Cereti unei astfel de persoane sa faca curatenie pe o scara de bloc sa vedeti ce raspuns primiti! imi cer scuze ca v-am contrazis.Si nu fac parte din clica primarului.nici nu mai locuiesc in Roman,dar e problema nationala

 • sa ajutam lenesii 5 ani

  Puteti sa mai tineti N conferinte, adunari si ce mai faceti voi, pe tema asta, daca nu luati masuri. Ziua merg sa ridice ajutoarele si seara ii vezi ca intra in cazinouri, baruri si restaurante. La curatat trotuarele de zapada nu-i scoateti, ca le cad mainile. Oare cat naiba sa-i mai tinem in spate pe hotii astia?!

 • irina 5 ani

  Pentru cei ce comenteaza in necunostinta de caz ii sfatuiesc sa isi vada lungul nasului. Cand privesc in sus si vad picioarele Domnului sa multumeasca ca sunt sanatosi si pot munci fara ajutor. Si eu asi vrea si nu este vina mea ca sunt…cum sunt. Cei cu handicap au destule probleme si nu cred ca merita judecata dumneavoastra. Cine va dreptul sa judecati? Ce ati face daca ati fi in locul nostru? Va mai intreb o data: ce ati face? Fiti fericiti asa cum sunteti si lasati-ne sa ne vedem de problemele noastre.

 • mama omida 5 ani

  tipic comunist ,,degeaba sparge banii comunitatii pe „afara” k nu invata mai nimic…si eu am ajutat o matusa vai de capul ei sa’si transporte alimentele..si eram cu un jeep,asta nu inseamna ca matusa se sparge in figuri,s’a intamplat sa fiu in tara…da ce stie „gigel”!!!