Cu mașina de Poliție în șanț. Șofer în ilegalitate

Dimensiune text

Cu mașina de Poliție în șanț

 

O polițistă din cadrul Secției de Poliție Rurală Nr. 8 Români s-a răsturnat, joi după-amiază, cu autoturismul care aparține Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Neamț, în afara drumului național DN 15D, în zona curbei de la Felești. Angajata IPJ Neamț se întorcea de la Piatra-Neamț cu autoturismul care abia ieșise din revizie. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 15.30. „Din informațiile pe care le am pînă la acest moment, colega noastră a încercat să evite doi cîini care erau pe șosea și din această cauză a ieșit de pe carosabil. La fața locului, au făcut cercetări colegii de la Rutieră și vom fi în măsură să dăm detalii după încheierea lor„, a afirmat comisarul șef Dragoș Bălău, comandatul Poliției Roman.

Din primele informații, polițista care se afla la volan nu a pățit nimic și nu a avut nevoie de îngrijire medicală. „Conform primelor cercetări, colega noastră nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, la producerea accidentului a contribuit și faptul că, în acel moment, carosabilul era umed„, a declarat inspector Cătălina Bădeanu, purtător de cuvînt al IPJ Neamț.

 

A murit la naștere

 

Joi dimineață, cadrele medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță (SJA) Neamț au fost solicitate să intervină în cazul unei nașteri precipitate la domiciliu. Cu toate eforturile medicilor, nou-născutul nu a mai putut fi salvat. „Noi am fost anunțați, inițial, că e vorba de o naștere la domiciliu. Cînd echipajul a ajuns acolo, și-a dat seama că e vorba de fapt de o naștere precipitată, întrucît nou-născutul avea numai 22 de săptămîni. S-au efectuat manevrele de de resuscitare, dar fără succes, pentru că o naștere la 22 de săptămîni este incompatibilă cu viața. Mama chiar și-a dorit acest copil, însă nașterea s-a precipitat„, a declarat medicul Letiția Dămoc, coordoantorul SJA.

 

Șofer în ilegalitate

 

În ziua de 28 martie, în jurul orei 11.30, un echipaj de poliție din cadrul Biroului Rutier Roman l-a depistat, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Roman, pe Marius M., de 32 de ani, din București, care conducea un autoturism avînd suspendată exercitarea dreptului de conduce vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal.

 

Sancțiuni pentru ignorarea regulilor la nivel cu calea ferată

 

Joi, 28 martie, polițiștii rutieri din cadrul Serviciului Rutier Neamț și polițiștii de transporturi au acționat pentru combaterea nerespectării regulilor de circulație la trecerile la nivel cu calea ferată din județ.

În cadrul acțiunii au fost controlate 160 de autoturisme și au fost aplicate 93 de sancțiuni contravenționale, din care 45 pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată și alte 48 de sancțiuni la Codul Rutier. Au fost reținute trei permise de conducere, pentru nerespectarea regulilor de trecere la nivel cu calea ferată.


COMENTARII

WORDPRESS: 0