Prima paginăSport

CSM Roman și-a aflat adversarul din sferturile de finală ale Cupei României

CSM Roman și-a aflat adversarul din sferturile de finală ale Cupei României

Dimensiune text

 

 

Marți, 20 februarie, la sediul Federației Române de Handbal a avut loc, de la ora 11, tragerea la sorți a meciurilor din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României.

CSM Roman s-a calificat în sferturi după ce a învins sâmbătă, 17 februarie, pe teren propriu, în cadrul optimilor de finală, desfășurate în manșă unică, viceliderul Ligii Naționale, SCM Craiova, cu scorul de 27-22 (16-12).

Conform tragerii la sorți, CSM Roman va evolua în sferturile Cupei României împotriva Danubius Galați. Echipa romașcană a avut din nou noroc și urmează a disputa partida din sferturi, manșă unică, pe teren propriu, pe data de 14 martie. CSM Roman are două victorii în fața Danubius Galați în acest sezon: 25-17, în septembrie, în etapa a 3-a, pe teren propriu, și 18-17, în deplasare, pe 10 februarie, în cadrul etapei a 16-a. Danubius Galați ocupă în acest moment locul al 12-lea în clasamentul Ligii Naționale, cu 12 puncte.

Celelalte meciuri ale sferturilor de finală: Dunărea Brăila – CSM Bistrița, CSM București – HC Zalău, Corona Brașov – câștigătoarea dintre Rapid București și HCM Râmnicu Vâlcea (partidă restantă din optimi ce se va desfășura miercuri, 21 februarie).

Echipele calificate după partidele din sferturi vor juca în turneul semifinal de tip Final 4, ce se va disputa în perioada de 30 martie – 1 aprilie.

 

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0