Prima paginăSport

CSM Roman preia echipa de handbal şi cea de fotbal

CSM Roman preia echipa de handbal şi cea de fotbal

Dimensiune text

 

hcm romanDupă ce, la finele anului trecut, s-a aprobat înfiinţarea Club Sportiv Municipal Roman (CSM Roman), instituţie publică aflată în subordinea Consiliului Local al municipiului Roman, în această perioadă se trece şi la punerea în aplicarea deciziei. CSM Roman va prelua, astfel, echipa de handbal şi pe cea de fotbal.

Astfel, CSM Roman va prelua, de la Asociaţia Sportivă Handbal Club Municipal Roman – asociaţie care nu mai poate asigura finanţarea acesteia – echipa de handbal HCM Roman. Federaţia Română de Handbal a avizat favorabil această procedură, iar noua echipă va purta numele de CSM Roman. În acelaşi timp, CSM Roman a preluat şi echipa de fotbal de la la Asociaţia SCM Petrotub Roman, şi pentru această procedură existând aviz favorabil de la Federaţia Română de Fotbal.

CSM Roman cuprinde toate ramurile de sport ce sunt practicate în Roman şi este condusă de fostul consilier local Maricel Benchea şi, pe partea de agrement, de Mihai Cristea. CSM Roman va avea propriul său buget, dar va continua să finanţeze echipele de handbal şi fotbal din bugetul local.

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0