CSM Roman întâlnește miercuri Danubius Galați, în sferturile de finală ale Cupei României

CSM Roman întâlnește miercuri Danubius Galați, în sferturile de finală ale Cupei României

Dimensiune text

 

 

Miercuri, 14 martie, echipa de handbal feminin CSM Roman va întâlni, pe teren propriu, formația Danubius Galați, manșă unică din sferturile de finală ale Cupei României. Partida va începe la ora 17, va fi arbitrată de Georgiana Doană și Ana Maria Gociu (București). În caz de egalitate după 60 de minute, se vor executa lovituri de la 7 metri.

CSM Roman s-a calificat în sferturile Cupei după ce a trecut în optimi, pe 17 februarie, de SCM Craiova, cu 27-22 (16-12), în timp ce Danubius a învins în optimi divizionara secundă Gloria Buzău, cu 24-17 (13-5).

CSM Roman s-a impus în ambele partide disputate în acest sezon împotriva Danubius Galați, 25-17 (15-10), în tur, în luna septembrie, pe teren propriu, și 18-17 (10-9), în retur, în februarie. Fără niciun punct obținut în deplasare în acest sezon, Danubius ocupă locul al 13-lea în clasamentul Ligii Naționale, 15 puncte, cu 12 mai puține decât CSM Roman, locul al optulea.

În ultimele două ediții ale Cupei României, Danubius s-a oprit în optimile de finală (acum doi ani eliminată chiar de formația din Roman, cu 33-16). Anul trecut, CSM Roman a ajuns doar până în sferturi, fiind eliminată surprinzător de Unirea Slobozia, cu 27-26, în timp ce, în 2016, echipa din Roman a jucat finala Cupei României, fiind învinsă de campioana CSM București cu 32-26.

În sferturile de finală ale Cupei României se vor mai disputa partidele: Dunărea Brăila – CSM Bistrița (marți, 13 martie), CSM București – HC Zalău (miercuri, 14 martie) și Corona Brașov – HCM Râmnicu Vâlcea (joi, 15 martie). După meciurile din sferturi de la mijlocul acestei săptămâni, cele patru echipe calificate în semifinale vor disputa turneul de tip Final 4 (semifinale, finala mică și finala), programat a avea loc peste două săptămâni, în perioada 30 martie – 1 aprilie.

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0