Crosul Toamnei, desfăşurat la Roman. Circulaţie auto restricţionată

Crosul Toamnei, desfăşurat la Roman. Circulaţie auto restricţionată

Centrul Romanului este închis de joi până vineri dimineață
În luptă cu viscolul pentru salvarea a patru bebeluși
Viața a mii de femei depinde de o semnătură

 

crosul-toamnei-2016Sâmbătă, 17 septembrie, Primăria Municipiului Roman organizează Crosul Toamnei, manifestare sportivă ce are loc cu ocazia Săptămânii Europene a Mobilităţii – ediţia 2016, anunţându-se mai multe întreceri sportive.

În acest sens, autorităţile anunţă că se va bloca accesul pe itinerarul: bulevardul Roman Muşat, de la intersecţia cu bulevardul Republicii până la strada Mihai Viteazul – strada Eternităţii – strada Aviatorilor, cu sosire în faţa Stadionului „Olimpiu Constantinescu Nehoi”, pentru a se putea susţine crosul elevilor de gimnaziu şi liceu pe categorii de vârstă, masculin şi feminin şi concursurile de vehicule nemotorizate pentru elevii de clasele 0-IV.

„La această manifestare sportivă de masă vor participa la cros elevii de la şcolile gimnaziale şi liceele romaşcane, pe categorii de vârstă (clasele V-VI fete şi băieţi, clasele VII-VIII fete şi băieţi, clasele IX-X fete şi băieţi şi clasele XI-XII fete şi băieţi). Startul întrecerilor va fi la ora 9:00 pentru elevii de clasele V-VIII şi cei din clasele IX-XII, iar aceştia se vor grupa la Sala Sporturilor de la ora 8:30. Startul întrecerilor va fi la ora 11:00 pentru elevii de clasele 0-II şi, separat, din clasele III-IV, fete şi băieţi, pentru concursurile de vehicule nemotorizate, şi se vor grupa la Sala Sporturilor de la ora 10:30″, se arată în comunicatul Primăriei Roman.

Campania Săptămâna Europeană a Mobilităţii (SEM) 2016 are loc sub stindardul „Mobilitatea inteligentă şi durabilă – o investiţie pentru Europa”, referindu-se la legăturile strânse dintre transport şi economie.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!