Cros și spectacol de arte marțiale la „Zilele Romanului”

Dimensiune text

Luni dimineață, primarul Romanului, Laurențiu Dan Leoreanu, a dat startul în proba de cros ștafetă, 4×900 metri mixt, din cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Municipiului Roman, ediția 2013.

 

 

Spre deosebire de anul precedent, întrecerea atletică n-a mai fost una cu mulți concurenți la start, dar mai consistentă. Au alergat mai puțini, dintre cei cu mai mult antrenament, de la liceele și colegiile din Roman. Locul I a fost ocupat de sportivii de la LPS Roman, elevi ai antrenorului profesor Otilia Danțiș: Ana Maria Antal, Ana Maria Savu, Marius Crâșmaru și Mădălin Damian. Podiumul a fost completat de cvartetele de la liceele „Vasile Sav” și „Petru Poni”. Traseul a fost unul cu startul de la Hotelul Roman, continuat pe strada Bogdan Dragoș și bulevardul Republicii, cu sosire în zona centrală a orașului, la primărie.

cros2La o oră după începerea crosului, practicanții de Qwan Ki Do de la CS Bao Roman au oprit lumea de pe stradă cu un spectacol, demonstrație de excepție, în Piața „Roman-Vodă”, aplaudat fără rezerve de spectatori și fotografiat sau filmat din toate unghiurile. Regia îi aparține lui Mihai Cristea, fondatorul și motorul Clubului Bao.

Primarul Laurențiu Dan Leoreanu i-a aplaudat și premiat pe cei care au dat și vor mai da culoare, bun gust și profesionalism, prin valoare, Romanului.

[sam id=”3″ codes=”true”]COMENTARII

WORDPRESS: 0