CRIZA DE APĂ DIN PIATRA NEAMŢ – UN NOU COMUNICAT AL AUTORITĂŢILOR

CRIZA DE APĂ DIN PIATRA NEAMŢ – UN NOU COMUNICAT AL AUTORITĂŢILOR

Dimensiune text

 

foto comunicatÎn jurul orei 17.00, Consiliul Judeţean a mai trimis un comunicat de presă cu privire la lipsa apei potabile, de două zile, din Piatra Neamţ. Redăm comunicatul integral:

Criza apei a fost depăşită, în Piatra Neamţ

Aşa cum au stabilit la şedinţa de dimineaţă, factorii responsabili de rezolvarea problemei cu lipsa apei în Piatra Neamţ s-au întâlnit din nou, la ora 16, la Consiliul Judeţean şi concluziile discuţiilor au fost îmbucurătoare. Preşedintele Emilia Arcan a ţinut să afle cum şi-au onorat astăzi sarcinile de serviciu echipele care au intervenit la locul avariei şi cum a fost manageriată intervenţia la faţa locului, având în vedere angajamentul făcut dimineaţă de către conducerea Companiei Judeţene Apa Serv că în această seară se va relua furnizarea. Cei doi reprezentanţi ai furnizorului de apă – Ionuţ Dughir şi Ion Păcală – au făcut precizarea că deja au început manevrele pentru umplerea instalaţiilor şi ora 19 anunţată ca fiind momentul când cam toţi pietrenii ar trebui să aibă apă rămâne valabil.

„Disconfortul major dat de lipsa apei la robinetele în municipiul Piatra Neamţ a fost depăşit! Conducerea Companiei Apa Serv a anunţat, în cadrul şedinţei de la ora 16, că au început manevrele pentru umplerea instalaţiilor şi în câteva ore apa va ajunge în toate locuinţele din oraş. Îmi pare foarte rău că populaţia a trecut prin această experienţă nedorită. Cred că nici intervenţia celor de la Apa Serv nu a fost foarte eficientă, se putea găsi o soluţie şi mai rapid, dar bine că am ajuns la faza în care se reia furnizarea şi avem garanţia că nu va mai fi nici o oprire. Am marea rugăminte la cetăţeni să încerce să limiteze consumul până la umplerea totală a instalaţiilor, pentru că presiunea va fi în creştere, nu va exista debit maxim de la început. De asemenea, apa va avea pentru început suspensii, lucru firesc după o oprire a furnizării”, a declarat Emilia Arcan, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ.

 COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Sa le fie rusine cu asemenea comunicate . Pe M. stamatin , nici la aceasta ora ( sambata 7,30 dimineata ) nu este pic de apa .