Craiova are două victorii în barajul pentru Liga Națională

Dimensiune text

Marți, 22 mai, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău au început întrecerile turneului de baraj pentru ocuparea a două locuri în Liga Națională feminină de handbal.

 

După două zile, SCM Craiova – componentă a Ligii în sezonul 2011-2012 – și Terom Iași (Divizia A) au obținut tot atîtea victorii. SCM Craiova este echipa cu cele mai mari șanse la un loc în viitoarea ediție de campionat a eșalonului întîi, care a cîștigat detașat ambele partide de pînă acum, 28-16 (16-8) cu Mureșul Tîrgu Mureș (Divizia A) și, mai ales, 32-26 (16-10), miercuri, cu Universitatea Neptun Constanța, formație care a încheiat ediția trecută a Ligii pe un loc superior celei oltene. La rîndul său, Terom Iași a învins la limită, 28-27, colega de serie Rapid București, apoi cu 29-19 (11-10) Mureșul Tîrgu Mureș.

Programul meciurilor în zilele următoare: Iași – Constanța, Rapid – Mureșul (24 mai), Constanța – Rapid, Craiova – Iași (25 mai), Mureșul – Constanța, Craiova – Rapid (26 mai).

Prima echipă care își poate obține poziția în Liga Națională este divizionara A Terom Iași, numai că va avea joi un meci mult mai dificil decît precedentele, cu Universitatea Neptun Constanța. De fapt, este și cel mai important meci rămas în cadrul turneului, întrucît învingătoarea rămîne cu prima șansă la calificare.


COMENTARII

WORDPRESS: 0