Cosmin Nanu a cîștigat Trofeul Moldoglass

Dimensiune text

Cosmin George Nanu, de la Clubul Atletic Roman, a încheiat învingător turneul de tenis de cîmp de categoria a doua Trofeul Moldoglass, unul organizat de Clubul Sportiv Școlar Bacău.

În finala categoriei 12 ani, disputată marți, 15 mai, elevul antrenorului Ioan Isciuc, favorit numărul 1, l-a învins cu 6-3, 2-6, 6-3 pe Rareș Șerban (Sport Club Municipal Bacău), favorit numărul 2. În optimile de finală, Nanu trecuse de Andrei Brăescu (SCM Bacău) cu 6-1, 6-2. A urmat o victorie și mai clară în sferturi, 6-0, 6-1 cu Răzvan Rățoi (CSȘ Bacău), după care încă una, dar într-o partidă ceva mai echilibrată, în semifinale, 7-5, 6-2, cu Bogdan Manole (SCM Bacău). În urmă cu o săptămînă, Cosmin se clasase pe locul secund la un alt turneu desfășurat în Bacău, Trofeul Pacific SCM. Înaintea celor două turnee băcăuane, Cosmin ocupa locul al 43-lea în ierarhia națională a grupei 12 ani, dar în urma rezultatelor înregistrate la acestea și a punctelor adunate el va între primii 40.

Tot la Trofeul Moldoglas și la grupa 12 ani, Dan Nanu, vărul lui George, a reușit să treacă de optimi, 6-1, 6-0, cu Eduard Nechitoaia, fiind stopat în sferturi de Rareș Șerban, 6-2, 1-6, 2-6.

În fine, la grupa 14 ani, Mihai Călin (TCM Roman), favorit numărul 3, a ajuns pînă în semifinale, fază în care a pierdut, 6-4, 3-6, 3-6 în fața lui Alexandru Sumănaru (CSȘ Bacău). În sferturi îl învinsese cu 6-4, 6-2 pe Marius Șerban (Micul As).


COMENTARII

WORDPRESS: 0