Cosmin Emandii, preferatul juriului la „Nemțenii au talent”

Dimensiune text

Cosmin Emandii, elevul Colegiului Tehnic „Petru Poni”din Roman care a câştigat concursul „Romaşcanii au talent”, organizat în luna mai, a fost preferatul juriului la concursul judeţean „Nemţenii au talent”.

Duminică, 21 iunie, începând cu ora 17.00, în sala Calistrat Hogaş a Consiliul Judeţean Neamţ s-a desfăşurat finala concursului „Nemţeni au Talent”. Romaşcanul Cosmin Emandii a obţinut premiul special al juriului, pe care l-a cucerit cu numărul său de beatbox. „Locul întâi a fost ocupat de Teodora Sava, elevă a Liceului de Artă „Victor Brauner” din Piatra Neamţ, locul doi l-au obţinut fraţii Alexandru şi Ştefan Dupu, de la Colegiul Naţional „Calistrat Hogaş” din Piatra Neamţ, iar locul III i-a revenit Isabelei Chitoşcă, de la Liceul de Artă „Victor Brauner”, a precizat Cătălin Zugravu, preşedintele Consiliului Judeţean al Elevilor Neamţ.

A fost oferit şi un premiu de popularitate, pentru concurentul cu cei mai mulţi susţinători, respectiv Denis Florea, elev la Liceul Tehnologic „Spiru Haret” din Piatra Neamţ.

Acest concurs este organizat de Consiliul Judeţean al Elevilor Neamţ şi vizează elevii talentaţi ai liceelor din judeţ. Participanţii s-au remarcat prin talente deosebite, determinare şi dorinţa de a performa.


COMENTARII

WORDPRESS: 0