Prima paginăSport

Corona Brașov va juca în Cupa Cupelor

Dimensiune text

În urma desfășurării Cupei României la handbal feminin, câștigătoare se poate numi în acest an Corona Brașov, echipă care, miercuri seară, a jucat finala cu vicecampioana HCM Baia Mare.

 

 

Indiferent de rezultatul din finală, formația brașoveană va fi reprezentanta României în Cupa Cupelor, poziție câștigată după ce a învins, 41-40 după aruncări de la 7 metri (36-36), Oltchim Râmnicu Vâlcea în sferturile de finală. În semifinale a tăiat elanul, 28-20, celor de la Dunărea Brăila, echipă care, în turul anterior, scosese din competiție HC Zalău, una calificată în cupele europene. În cealaltă semifinală, HCM Baia Mare a învins lejer, cu 35-27, pe CSM București. HCM Roman a fost înfrântă din primul tur, 28-31, de HCM Baia Mare, viitoarea campioană națională a României.

Altfel, jucătoarele de la HCM Roman n-au plecat, încă, în vacanță. „Trebuie făcută refacere treptată după efort și un sezon greu, astfel că, la întoarcerea de la Oradea, au mai avut programate câteva zile de relaxare musculară progresivă. Au făcut mișcare, inclusiv joc de fotbal”, a afirmat Dan Moisii, director tehnic al HCM Roman.

[sam id=”3″ codes=”true”]

COMENTARII

WORDPRESS: 0