Prima paginăPolitica

Corneliu Vadim Tudor, reclamat la SRI și SIE de liderul filialei PRM Neamț

Dimensiune text

Președintele filialei PRM Neamț, Dumitru Badea (foto), coordonatorul interimar al partidului, a trimis o scrisoare deschisă către șefii SRI și SIE în care reclamă abuzurile pe care Corneliu Vadim Tudor le-ar face prin inducerea ideii că primește informații de la ofițeri ai celor două servicii.

 

 

Fost șef al Securității Neamț, Dumitru Badea a declarat miercuri că le-a cerut șefilor celor două servicii speciale să ia atitudine față de Corneliu Vadim Tudor, în condițiile în care există și persoane care cred ceea ce afirmă acesta.

Dumitru Badea a mai declarat că europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor nu va mai fi desemnat de viitoarea conducere a PRM pe lista de candidați la alegerile europarlamentare de anul viitor. „Cu siguranță nu mai are ce căuta pe lista de europarlamentare. Asta este o certitudine”, a spus Dumitru Badea.

Președinte al filialei PRM Neamț, Dumitru Badea a fost ales de plenara Consiliului Național, în care Corneliu Vadim Tudor a fost revocat din funcție, să coordoneze activitatea PRM până la congresul din 27 iulie. „Sigur nu voi candida pentru funcția de președinte, președinte executiv sau secretar general. Sper să pot convinge organizațiile să nu candidez pentru nicio funcție. Dar domnul Corneliu Vadim Tudor poate veni ca delegat al organizației PRM București și poate candida pentru orice funcție”, a declarat Dumitru Badea.

Liderul PRM Neamț susține că cel târziu până joi, 27 iunie, va fi depus la Tribunalul București noul statut al PRM, dar și noua structură de conducere a partidului, după dizolvarea Biroului Permanent Național și a Comitetului Director. (Agerpres)

[sam id=”3″ codes=”true”]COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Nana 7 ani

    Ar trebui sa va fie rusine sa apareti in fata oamenilor , dupa 20 de ani continuati sa va folositi de prostia colectiva. Securisti sunteti toti din Partidul Romania Mare ! Nu va ajunge cat ati trait de pe spinarea intregului neam ? Salarii mari, pensii mari, privilegii imense,ce mai vreti ?