Copil de nouă ani, accidentat grav în Ion Creangă

Copil de nouă ani, accidentat grav în Ion Creangă

Dimensiune text

 

ambulanta21Luni, în jurul orei 13.00, în Ion Creangă a avut loc un accident grav în urma căruia un copil de nouă ani a fost lovit de o mașină. Din cauza unor suspiciuni depistate după efectuarea investigațiilor de către medicii romașcani, copilul va fi transferat, pentru consult, la Iași.

Din primele cercetări, polițiștii spun că băiatul, de nouă ani, din Ion Creangă, a vrut să traverseze strada, dar, pentru că nu s-a asigurat, a fost lovit de o autoutilitară condusă de un bărbat, din Roman. Copilul a fost transportat de o ambulanță la Spitalul Roman, unde a fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial acut, otoragie dreaptă (n.r. – îi curgea sânge din ureche) și contuzie toraco-abdominală. Conform medicului Oana Onu, directorul medical al Spitalului Municipal de Urgență Roman, copilul a fost supus unei investigații la computer tomograf și, deși nu au fost constatate fracturi sau alte leziuni, deoarece băiatul prezintă semne de somnolență și vărsături – va fi transferat la Spitalul de Neurochirurgie Iași, pentru un consult mai amănunțit. Astfel, medicii de la Iași sunt cei care vor decide tratamentul ulterior al minorului.

Polițiștii i-au întocmit șoferului dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Adevarul este ca se circula cu o viteza foarte mare in acea comuna. La intrarea in satul Ion Creanga este un indicator cu restrictie de tonaj, 9 tone, dar trec camioane incarcate cu balast cu o greutate de cel putin 40 tone si fara prelata. La intoarcerea dinspre Valea Ursului camioanele trec cu cel putin 90 km/h.
    Ar trebui montate niste limitatoare de viteza si sanctionati camionagii…