Copil amenințat cu moartea de propriul tată

Dimensiune text

Un copil de doar 12 ani va rămâne cu sechele toată viaţa, fiind respins în mod brutal de cel care i-a dat viaţă. În noaptea de 4 spre 5 august, orele 00.05, Poliţia municipiului Piatra Neamţ a fost sesizată de către un bărbat de 39 de ani despre faptul că acesta îşi va ucide fiul dacă poliţiştii nu vor veni să-l ia, motivând că „s-a săturat de el”.

În cel mai scurt timp, la faţa locului s-a deplasat o echipă care a identificat reclamantul şi a preluat minorul de 12 ani. În urma cercetărilor s-a stabilit că, la o dată precedentă, minorul ar fi fost împins de tatăl acestuia într-o baltă situată pe un teren viran, în care a căzut, lovindu-se în zona lombară. Minorul a fost prezentat la Spitalul Judeţean Neamţ pentru investigaţii medicale, după care a fost preluat de un complexul de servicii sociale, pentru a i se asigura condiţii decente de trai, având în vedere faptul că nu s-a putut lua legătura cu mama acestuia, care este plecată de la domiciliu.

Poliţiştii îl cercetează acum pe bărbat pentru săvârşirea infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului şi ameninţare, fiind sesizată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.COMENTARII

WORDPRESS: 0