Prima paginăSport

Copiii și vârstnicii se întrec în cadrul „Turneului generațiilor” la șah

Copiii și vârstnicii se întrec în cadrul „Turneului generațiilor” la șah

Dimensiune text

 

Clubul Sportiv Municipal Roman – Secția Șah organizează joi, 12 decembrie, concursul de șah „Turneul generațiilor”. Concursul se va desfășura cu sprijinul și participarea seniorilor de la obiectivul „Casa Vârstnicului”, la adresa din strada Ștefan cel Mare nr. 246, începând cu orele 15:00. Vor participa 25 de copii din cadrul secției șah a CSM Roman și 25 seniori, atât femei, cât și bărbați.

Concursul va fi în sistem Open General, șah rapid 15 minute, șase runde de joc.  Criterii de departajare: număr total de puncte, coeficient bucholtz, bucholtz mediu, coeficient de progres, vârsta.

„Vor fi premiate locurile I, II și III – medalie, diplomă, pe ambele categorii de vârstă – U12 și Seniori, vor fi acordate și două premii speciale pentru câștigătorii concursului –  cupă, medalie și diplomă. În cadrul festivității de premiere, ce se va desfășura imediat după terminarea concursului, vor fi acordate diplome pentru toți participanții, dar și câte o cutie de bomboane și un tichet cu trei intrări gratuite la Bazinul de Înot”, au precizat reprezentanții CSM Roman.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0