Prima paginăActualitate

Copiii de la karting au făcut show în centrul Romanului

Copiii de la karting au făcut show în centrul Romanului

Dimensiune text

 

karting 02Miercuri, 18 mai, elevii Cercului de karting de la Clubul Copiilor Roman au fost premiaţi de conducerea administraţiei locale, cu ocazia Zilelor Municipiului. Copiii, coordonaţi de profesor Sorin Balint, au fost premiaţi pentru rezultatele deosebite obţinute la competiţiile de profil din ţară.

O pistă pentru karturi ar ajuta, spune profesorul Balint, astfel ca îndemânarea celor mici să fie la un şi mai înalt nivel. Totuşi, demonstraţia a fost una de succes. „În primă fază, demonstraţia a fost efectuată de copiii începători, cei care, practic, au stat, însumat, maxim o oră, din cauza vremii şi lipsei unei piste de karting. Apoi, au putut fi urmăriţi «veteranii», copiii cu vârsta între 7-12 ani, care şi-au demonstrat măiestria în pilotat şi le-au arătat celor prezenţi puterea motoarelor. Din păcate, nu am putut efectua antrenamente anul acesta, singura zonă de pregătire fiind terenul de la fostul imobil ce a adăpostit  Clubul Copiilor, dar antrenamentele s-au făcut mai mult pentru îndemânare şi mai puţin pentru viteză”, a declarat profesorul Sorin Balint.

Acesta a făcut apel la autorităţi pentru ca, pe viitor, să ia în considerare crearea unei piste pentru karting, care să le permită acestor copii să aibă experienţa necesară pentru a participa la competiţii de nivel naţional şi internaţional. Primarul Laurenţiu Leoreanu a declarat că va lua în considerare realizarea unui proiect pentru crearea unei piste şi, în acelaşi timp, a decis includerea secţiei de karting în cadrul Clubului Sportiv Municipal, pentru ca aceşti copii să concureze pentru Roman şi să poarte numele municipiului peste tot în ţară şi străinătate. Ca un imbold, la final, după premierea celor mici, şi primarul Laurenţiu Leoreanu a primit o diplomă şi un tricou cu echipa Karting Roman din partea cercului şi a conducerii Clubului Copiilor, reprezentată de profesorul Ilie Boloca.

karting 1

karting 02

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0