Copiii de la „Do Mi Dance” au dominat Festivalul Ministar

Asociația Culturală „Do Mi Dance” Roman a dominat ediția I a Festivalului „Ministar Music&Dance”, desfășurat la Complexul „Parc Multiplex” sîmbătă, 2 iunie.

 

Copiii care se pregătesc în cadrul asociației au obținut locuri pe podium la toate secțiunile festivalului, teatru, dans și canto – muzică ușoară.
Premianții au fost Diandra Bancu, premiul I, Alexandra Lupu, premiul II, Carina Mihăilă, premiul III, și Richard Balint – mențiune, la secțiunea muzică ușoară.
La secțiunea teatru, Carina Mihăilă a obținut locul I, iar Diana Grumezescu și Alin Koszta – premiul II.
La secțiunea dans, grupul „Butterfly” a obținut premiile I și II, tot premiul II a obținut grupul „Shine”, iar grupul „Sweet” a obținut premiul III.
O mențiune a obținut la această secțiune Ansamblul „Doina Siretului”. De asemenea, Carina Mihăilă, Diandra Bancu, Paula Agache și Ștefania Balint au fost distinse cu cîte un premiu de atitudine scenică.

Diandra Bancu și Carina Mihăilă s-au numărat și printre premianții ediției a II-a a Concursului Național de muzică ușoară, populară, dans, teatru, poezie, desen și foto-video „Olimpiada copiilor”, desfășurat duminică, 3 iunie, la Piatra Neamț. Diandra Bancu a obținut premiul II la secțiunea muzică ușoară, iar Carina Mihăilă – premiul II la secțiunea teatru – poezie, în condițiile în care trofeul și premiul I nu s-au acordat.

Toate aceste premii sînt o recunoaștere a profesionalismului cu care se lucrează în cadrul asociației noastre. Pentru toate activitățile avem profesori certificați și ne putem lăuda că avem, pentru cursurile de dans, profesor acreditat de Ministerul Educației. Toți copiii care vin la noi frecventează, de obicei, mai multe cursuri, cei care fac muzică fac și dans și teatru, ceea ce le asigură o pregătire multilaterală„, a spus Doina Chelaru, managerul Asociației „Do Mi Dance”.

Înființată în anul 2009, doar cu cîteva activități, asociația s-a extins, oferind tuturor celor interesați, fără limită de vîrstă, cursuri de dans pentru copii, pentru adulți și cursuri pentru viitorii miri, cursuri de canto – muzică ușoară, pian și chitară, cursuri de actorie, de limba engleză, de grafică, pictură, iconografie, istoria artei, istoria religiilor, sculptură și modelaj. „În afară de cursurile de dans, pentru celelalte nu există limită de timp, fiecare cursant poate rămîne atît timp cît se simte bine. Vrem să facem din activitățile noastre o oază de relaxare, o perioadă în care cei care aleg să ne treacă pragul să uite de toate grijile cotidiene și, măcar pentru timpul cît sînt aici, să nu se mai uite la ceas„, a spus managerul Asociației Culturale Do Mi Dance, Doina Chelaru.


COMENTARII

WORDPRESS: 0