Controale la medicii de familie

Dimensiune text

Săptămîna aceasta, o echipă de control formată din reprezentanți ai Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Neamț și ai Direcției de Sănătate Publică Neamț va efectua controale la mai mulți medici de familie din județ.

 

 

Controalele au ca scop verificarea activității medicilor, precum și dacă aceștia au aplicat măsurile dispuse la controalele din luna ianuarie.
La ultimul control, au fost cîteva cabinete care aveau nevoie de reparații, iar acum verificăm dacă s-au făcut îmbunătățiri. Vom încerca să convingem și alți medici să se asocieze și să lucreze în astfel de centre, întrucît obiectivul nostru este să avem zece astfel de centre. Din păcate, medicii sînt reticenți, pentru că foarte mulți dintre ei sînt femei, au o anumită vîrstă și preferă să nu mai facă gărzi. De asemenea, vom verifica și modul în care s-au prescis rețetele. Și pînă acum s-au descoperit greșeli, dar acestea au fost minore, iar banii au fost recuperați în totalitate„, a declarat jurist Valerică Frățilă, președintele CAS Neamț.COMENTARII

WORDPRESS: 0