Consultații la medicii de familie şi cei din Policlinică, abia miercuri

Dimensiune text

Medicii din Policlinica Roman şi medicii de familie nu vor munci luni, 30 noiembrie, şi marţi, 1 decembrie. Aceştia au liber, potrivit legii, astfel că romaşcanii care vor să apeleze la serviciile medicale ale medicilor de familie şi ale celor din Policlinică o vor putea face abia miercuri, 2 decembrie.

În tot acest timp, în Spitalul Municipal de Urgenţă Roman vor fi asigurate numai urgenţele. Prin urmare, medicii şi asistenţii medicali din cadrul Compartimentului de Primiri Urgenţe (CPU), dar şi cei de la Serviciului Judeţean de Ambulanţă Neamţ vor munci în cele două zile libere. În restul secţiilor din spital, se va asigura permanenţa cu ajutorul medicilor şi asistenţilor care vor fi de gardă. Consultaţii în cabinetele din Ambulatoriul Spitalului Municipal de la parterul spitalului vor fi acordate începând de miercuri, 2 decembrie.

Romaşcanii care vor avea probleme medicale în mini-vacanţa de 1 decembrie se pot prezenta la CPU, pot apela la numărul de urgenţă 112 sau se pot adresa medicilor de familie care vor asigura garda la centrele de permanenţă din oraş.COMENTARII

WORDPRESS: 0