Consiliul Local Roman, pregătit pentru noul mandat

Prefectul pune în mişcare partidele politice
59.118 romașcani sunt chemați la vot pe 11 iunie pentru alegerea primarului
Cristiana Tanasă este noul președinte al Consiliului Consultativ pe Probleme de Tineret

Scrutiul de duminică a desemnat compoziția noului consiliu local din Roman, din care fac parte 11 consilieri din partea APEL, opt din partea USL și doi din partea PP-DD.

 

Ca urmare a utilizării ca bază de informare a listei de candidați propuși de partide – listă depusă la birourile electorale, asupra cărora, în timp legal, s-au putut opera modificări – Ziarul de Roman a promovat, în ediția de luni, regretabila eroare inclusă în lista mai sus menționată.

Ca urmare, ne cerem scuze și republicăm componența noului consiliu local în forma oficială și finală.

Consilieri APEL: Leonard Achiriloaei, Lucian-Ovidiu Micu, Daniel Petrea, Mihaela Tanovici, Maricel Benchea, Cătălina-Elena Pălăncianu, Vasile-Constantin Damaschin, Petrică Căpraru, Bogdan-Costinel Andrieș, Petru Farcași și Gabriel Cimpoeșu.

Consilierii USL: Leonard Vacaru, George Lazăr, Nușa Elena Chiriac, Petru Gîndulescu, Vasile Mocanu, Eugen Păuleț, Iulia Havrici Tomșa și Mihai Lichiardopol.

Consilieri PP-DD: Gabriel Andrici și Radu Vatavu.


COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • culai 6 ani

    I-MI PLACE MULT ACEST NOU CONSILIU LOCAL.Nu inteleg cum unii bogatasi [ gen Nusa sau Vasile ] din USL vor sa aplice politici sociale !? S-au sant socialisti doar cu numele ??.

  • un cetatean 6 ani

    Dumnule Culai, mai bine deschideti, va rog , o carte de gramatica si lasati politicile sociale pentru cei ce se pricep ! Corect se scrie :,, imi place ,,
    Si socialistii din Franta care au castigar alegerile si vor aplica politici sociale , sunt destul de bogati, dar nu asta conteaza ! Asta au inteles si francezii !Important este ca acei politicieni ( indiferent de cat de bogati sunt )vor sa aplice politici sociale, care sunt mai aproape de oamenii de rand !

  • error: Content is protected !!