Consiliul Județean vrea să pună Neamțul pe harta turistică a Europei

Consiliul Județean vrea să pună Neamțul pe harta turistică a Europei

Dimensiune text

 

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, s-a întâlnit marți, 11 octombrie, cu reprezentanți ai operatorilor economici din domeniul turismului.

„Am organizat, azi, la Consiliul Județean Neamț, o dezbatere cu proprietarii de hoteluri, pensiuni și ai agențiilor de turism din județul Neamț având tema «Să dezvoltăm împreună turismul nemțean”. Interesul reprezentanților acestui domeniu m-a bucurat, semn că există dorința din partea acestora ca turismul în județul nostru să se dezvolte. Avem potențial, avem oameni capabili să facă turism, trebuie doar să existe și voință. Din partea mea și a Consiliului Județean există deschidere către realizarea de proiecte în acest domeniu, care să pună județul Neamț nu doar pe harta turistică a României, ci și a Europei”, Ionel Arsene, președinte CJ Neamț.

Principalele subiecte dezbătute în cadrul întâlnirii s-au referit, în primul rând, la programul de dezvoltare turistică a județului Neamț pe termen scurt, mediu și lung, precum și participarea comună la Târgul de turism de la Romexpo din luna noiembrie și oportunitatea organizării unui Târg de Crăciun la Piatra Neamț.

cj-intalnire-turism-1

cj-intalnire-turism-2

cj-intalnire-turism-3

 COMENTARII

WORDPRESS: 0