Consiliul Judeţean Neamţ, premiat la Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie

Consiliul Judeţean Neamţ, premiat la Gala Premiilor de Excelenţă în Administraţie

Vasile Pruteanu a fost exclus din CJ
Bani de la CJ Neamț pentru Parohia Ion Creangă și pentru Mănăstirea Giurgeni
Premiu european pentru peisaje protejate

 

CJ Consiliul Judetean siglaPreşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Ionel Arsene, a participat joi, 29 septembrie, la Gala Premiilor de Excelenţă în administraţie, unde a primit un premiu pentru pentru proiectul „Restaurarea Muzeului de Istorie şi Arheologie din Piatra Neamţ”.

În cadrul Galei au fost premiate cele mai importante proiecte derulate în acest an de către instituţiile administraţiei publice locale. Au participat 100 de persoane, lideri din administraţia publică centrală şi locală, precum şi reprezentanţi ai mediului de afaceri. Partenerii de jurizare a proiectelor au fost: Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici; Ordinul Arhitecţilor din România; Registrul Urbaniştilor din România; Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii; Federaţia Industriei Hoteliere din România.

„Joi seară am participat la «Gala premiilor de excelenţă Administratie.ro», unde am primit, în numele Consiliului Judeţean Neamţ, premiul acordat pentru proiectul «Restaurarea Muzeului de Istorie şi Arheologie din Piatra Neamţ». Aş vrea să mulţumesc pentru implicare şi să-i felicit pentru toţi cei care se dedică proiectelor de promovare a culturii în Neamţ”, a spus Ionel Arsene, preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

 

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!