Consiliu consultativ în domeniul Educației, la nivelul CJ Neamț

Consiliu consultativ în domeniul Educației, la nivelul CJ Neamț

Dimensiune text

 

Președintele Consiliului Județean (CJ) Neamț, Ionel Arsene, a inițiat demersurile pentru constituirea unui consiliu consultativ în domeniul Educației. Înființarea acestor organisme consultative reprezintă un mijloc pe care președintele CJ îl va folosi pentru a realiza un proces cu adevărat eficient de consultare externă, informează un comunicat al CJ Neamț.

Toți cei care profesează în domeniul educației și au disponibilitatea de a-și pune cunoștințele și experiența în slujba comunității sunt invitați să depună CV-uri și scrisori de intenție la registratura CJ Neamț sau la adresa de e-mail: comunicare@cjneamt.ro până pe data de 8 martie.

„Într-o societate modernă sunt mai multe domenii prioritare, dar cred că cel care are cea mai mare îndreptățire să fie numit domeniu strategic este Educația. Pentru Neamț, dar și pentru întreaga Românie, Educația înseamnă dezvoltare și prosperitate pentru prezent, respect pentru valorile care ne reprezintă trecutul și identitatea, dar mai ales speranța pentru tinerii care ne duc pe drumul viitorului. În spatele fiecărui om, indiferent de statutul său social, se află un dascăl. Numai având profesori puternici și un sistem de educație consolidat, atunci putem avea societăți durabile, ceea ce asigură dezvoltarea unui stat. Educația ne ajută să știm cine suntem, de unde venim și încotro mergem. De aceea consider că este absolut necesar ca la nivelul Consiliului Județean Neamț să înființăm un consiliu consultativ în acest domeniu, care să producă și să implementeze idei în domeniul educației pentru îmbunătățirea sistemului”, a declarat Ionel Arsene, președintele CJ Neamț.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0