Articol publicat în data de: vin, 04 Noi 2016Consilierii locali PSD cer și rezultate pentru banii cheltuiți pe sportul romașcan

daniel-vasiliuToți cei 21 de consilieri locali romașcani au fost prezenți la ședința extraordinară de vineri, 4 noiembrie, pe a cărei ordine de zi s-au aflat trei proiecte de hotărâre, toate votate cu unanimitate în mai puțin de cinci minute.

Ședința a durat chiar mai mult decât de obicei și asta deoarece consilierul local PSD Daniel Vasiliu (foto) a precizat că este de acord cu rectificarea de buget propusă, printre care se aviza și alocarea unei sume CSM Roman, dar a cerut ca în schimbul banilor să se vadă și performanța echipei de handbal. Primarul Laurențiu Leoreanu a luat apărarea clubului, atrăgând atenția că, după ultimele eșecuri, s-a schimbat antrenorul și s-au penalizat jucătoarele, dar, în același timp, acesta a susținut că valoarea echipei este una de necontestat. Celelalte două proiecte au trecut fără alte comentarii, edilul mulțumindu-le consilierilor pentru prezența la ședință.

 

 

Știrea are 2 comentarii
Lasă un comentariu mai jos
  1. kent spune:

    Si cum va spuneam iar a sarit Leoreanu cu gura si s-a votat rectificarea bugetara . Mai bine hraneati cu banii aia , copiii strazii ca sunt si din astia , batranii neajutorati si vaduvele necajite .

  2. Bravo kent.Frumos zis

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d blogeri au apreciat: