Consilierii locali PSD cer și rezultate pentru banii cheltuiți pe sportul romașcan

Consilierii locali PSD cer și rezultate pentru banii cheltuiți pe sportul romașcan

Noile „tendințe” în furturile de la țară
Naveta elevilor, decontată, dar plafonată
Dascălii primesc bani restanţi de patru ani

daniel-vasiliuToți cei 21 de consilieri locali romașcani au fost prezenți la ședința extraordinară de vineri, 4 noiembrie, pe a cărei ordine de zi s-au aflat trei proiecte de hotărâre, toate votate cu unanimitate în mai puțin de cinci minute.

Ședința a durat chiar mai mult decât de obicei și asta deoarece consilierul local PSD Daniel Vasiliu (foto) a precizat că este de acord cu rectificarea de buget propusă, printre care se aviza și alocarea unei sume CSM Roman, dar a cerut ca în schimbul banilor să se vadă și performanța echipei de handbal. Primarul Laurențiu Leoreanu a luat apărarea clubului, atrăgând atenția că, după ultimele eșecuri, s-a schimbat antrenorul și s-au penalizat jucătoarele, dar, în același timp, acesta a susținut că valoarea echipei este una de necontestat. Celelalte două proiecte au trecut fără alte comentarii, edilul mulțumindu-le consilierilor pentru prezența la ședință.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 2
  • Si cum va spuneam iar a sarit Leoreanu cu gura si s-a votat rectificarea bugetara . Mai bine hraneati cu banii aia , copiii strazii ca sunt si din astia , batranii neajutorati si vaduvele necajite .

  • Bravo kent.Frumos zis

  • error: Content is protected !!