Consilierii locali, chemaţi în şedinţă de îndată

Consilierii locali, chemaţi în şedinţă de îndată

Consilierii locali, chemați la muncă de Zilele municipiului
Consilierii locali, convocați în ședința lunii octombrie
Dărnicie de 69.000 de lei din bugetul local

 

noul consiliu local 06 copyCei 21 de consilieri locali sunt convocaţi în şedinţă de îndată pentru ziua de vineri, 19 august, de la ora 10.00, ordinea de zi fiind una încărcată, cu nu mai puţin de 13 proiecte, în condiţiile în care astfel de „urgenţe” dezbat maxim 3-5 proiecte.

Graba autorităţilor locale vine din aceea că mai bine de jumătate de proiecte vizează investiţii pe care administraţia locală vrea să le depună în vederea accesării de fonduri europene. Astfel, în şedinţa de vineri se vor dezbate proiectele pentru realizarea Muzeului personalităţilor romaşcane, cel de reabilitare a unor blocuri, de amenajarea a parcurilor Zăvoi şi Jora, precum şi modernizarea Casei Celibidache. De asemenea, se va supune votului şi proiectul privind inventarierea spaţiilor verzi din oraş.

Conform cutumei, o altă şedinţă de Consiliu Local va avea loc în ultima joi a lunii august, adică pe 25 august, asta doar dacă nu vor fi alte urgenţe, în sens contrar putând fi amânată întâlnirea, deoarece luna aceasta este dedicată şi concediilor.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!