Consilierii locali au fost darnici în Săptămâna Mare

Dimensiune text

Consilierii locali au fost darnici în Joia Mare şi au aprobat, în timp  record, solicitările financiare ale unor entităţi din municipiu. Au fost alocaţi 30.000 de lei pentru desfăşurarea Turneului de Calificare U19 pentru Campionatul European de handbal feminin 2015/ESP, unde vor participa echipe din România, Kosovo, Slovacia şi Serbia, în perioada 16 – 20 aprilie. „Sprijinul financiar este necesar pentru desfăşurarea în bune condiţii a acestui turneu şi constă în acoperirea cheltuielilor pentru cazare şi masă pentru patru echipe (100 persoane), cheltuieli de închiriere a sălii pentru antrenamente şi jocuri, ambulanţa pe perioada jocurilor, servicii de securitate, apă plată pentru echipe, catering pe perioada turneului la ora jocurilor, promovarea evenimentului pe plan local, transport de la locurile de cazare la Sala Sporturilor şi înapoi”, se arată în expunerea de motive a proiectului.

Alţi 2.500 de lei s-au alocat pentru organizarea în bune condiţii a Olimpiadei Naţionale de Limba Rusă modernă, Limba Rusă maternă şi Limba Croată, ce se desfăşoară în perioada 6 – 10 aprilie, pentru elevii din clasele VII – XII din zece judeţe. 2.000 de lei vor fi daţi Asociaţiei Veteranilor de Război – Filiala Roman pentru desfăşurarea ceremonialului militar-religios, festivităţilor şi organizarea unei mese oficiale cu prilejul Zilei Naţionale a Veteranilor de Război, din data de 29 aprilie.

Cea mai mică sumă, 1.125 de lei, ajunge la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu”, pentru organizarea primei ediţii a Concursului Interjudeţean „Matematica pentru toţi”, ce s-a desfăşurat în perioada 7 – 9 aprilie.


COMENTARII

WORDPRESS: 0