Consilierii judeţeni şi mai mulţi primari liberali au donat sânge

Consilierii judeţeni şi mai mulţi primari liberali au donat sânge

Societatea Hidroterm a donat Spitalului Roman patru scaune cu rotile ultramoderne
Campania „Ajută-l pe aproapele tău ca pe tine însuţi, donează inteligent!” a ajuns la Pediatrie
[FOTO] 5.000 de molizi plantați în câteva ore de sute de elevi, ONG-uri și angajați ai societăților private

 

Mai mulţi membri ai echipei liberale din Neamţ au răspuns apelului făcut de medici şi au donat sânge în cursul dimineţii de 30 august, la Centrul de Colectare a Spitalului Municipal Roman.

Printre cei care au decis să doneze pentru a salva o viaţă se numără consilierii judeţeni ai PNL: Mihaela Isciuc, Lucian Pelepco, Gabriel Lucaci, Dumitru Acatrinei, dar şi primarul comunei Cordun Adrian Ciobanu, primarul comunei Gherăeşti, Pavel Bereşoaie, primarul comunei Boghicea, Mihai Cazamir, viceprimarul comunei Tămăşeni, Ștefan Antonică, viceprimarul comunei Gherăeşti, Petru Andrieş, viceprimarul comunei Bahna, Sergiu Ciobanu, şi domnul Petru Damoc.

liberali sange

„Pentru că Partidul Naţional Liberal consideră sănătatea un domeniu prioritar, credem că este important să facem tot ce ţine de noi ca să ajutăm. Nu uitaţi că şi voi puteţi salva o viaţă!”, a declarat consilierul judeţean Mihaela Isciuc.

Acţiuni similare vor fi organizate în viitorul apropiat şi de Organizaţia Femeilor Liberale Neamţ şi Organizaţia Tineretului Liberal Neamţ.

Pe lângă satisfacţia de a ajuta pe cineva în nevoie, fiecare donator primeşte şapte tichete de masă şi o zi liberă de la serviciu sau de la şcoală.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!