Consilierii judeţeni, în şedinţă. Nimic despre aparatul de radiologie de la Roman

Consilierii judeţeni, în şedinţă. Nimic despre aparatul de radiologie de la Roman

Dimensiune text

 

CJ Neamt2Miercuri, 24 august, consilierii judeţeni sunt chemaţi în şedinţa ordinară din această lună, pe ordinea de zi aflându-se 13 proiecte de hotărâre, însă niciunul nu priveşte şi alocarea ultimei tranşe de bani pentru plata aparatului de radiologie achiziţionat de Spitalul Roman în parteneriat cu Consiliul Judeţean (CJ), scadenţa achitării fiind 31 august.

Cele mai multe proiecte vizează desemnarea unor reprezentanţi ai CJ în diferite instituţii. Singurul proiect care priveşte direct Romanul este cel legat de demolarea coşului de la centrala termică a Spitalului de Psihiatrie Sf. Nicolae şi construirea unuia nou, investiţie ce costă aproape 345.000 de lei.

Chiar dacă Spitalul Roman deserveşte municipiul şi cele 27 de comune arondate şi CJ şi-a asumat scriptic plata a aproape un milion de lei pentru achiziţia aparatului de radiologie al unităţii medicale, singurul care este modern şi cu risc minim de iradiere, conducerile unităţii sanitare şi a Primăriei Roman par să aibă un plan de rezervă. Suma de 480.000 de lei, reprezentând a doua tranşă, fie va fi plătită de Spital – eliminând astfel posibilitatea achiziţiei de aparatură nouă în acest an, fie va fi achitată din bugetul oraşului.

 COMENTARII

WORDPRESS: 0