Prima paginăActualitateNeamt

Consecințe după „Colectiv”: cluburi închise de administratori

Dimensiune text

În data de 5 noiembrie, cadrele Inspecţiei de Prevenire din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ au început desfăşurarea de controale de prevenire a situaţiilor de urgenţă în locaţiile în care urmează a se desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni „Balul bobocilor”. Astfel, conform informaţiilor oferite de Inspectoratul Şcolar al Judeţului Neamţ, aceste activităţi ar urma să se desfăşoare în cinci locaţii de pe raza judeţului.

Colegiul Naţional „Calistrat Hogaş” din municipiul Piatra Neamţ a schimbat locaţia de desfăşurare a acestui eveniment, deoarece administratorul obiectivului iniţial a dispus sistarea activităţii punctului de lucru.

În municipiul Roman, unul dintre licee desfăşoară această activitate în sala de sport, iar celălalt a amânat pentru săptămâna viitoare organizarea acestui eveniment. Administratorul locaţiei în care se intenţiona a se desfăşura petrecerea în acest weekend a dispus sistarea activităţii punctului de lucru.

Aceeaşi situaţie a avut loc şi la obiectivul unde urma să se desfăşoare petrecerea elevilor de la Colegiul „Ştefan cel Mare” din Tîrgu Neamţ.

În oraşul Roznov, au fost făcute verificările în teren, urmând a se încheia documentul de control pe parcursul zilei de luni, când se vor primi toate informaţiile referitoare la construcţia verificată.

„Cu menţiunea că activitatea de prevenire a incendiilor din aceste locaţii trebuie să fie o activitate continuă, activitate ce revine în responsabilitatea administratorilor, vă comunicăm că instituţia noastră va continua controalele care au demarat în luna august la această categorie de obiective”, precizează un comunicat al ISU Neamţ.

COMENTARII

WORDPRESS: 0