Conferințe de dezvoltare personală dedicate adolescenților din liceele nemțene

Conferințe de dezvoltare personală dedicate adolescenților din liceele nemțene

Dimensiune text

 

În cadrul săptămânii dedicate Iniţiativei Globale pentru Tineret, 9-15 octombrie 2017, John Maxwell Team va găzdui în toată lumea evenimente de leadership pentru adolescenți și tineri.

În județul Neamț, evenimentele gratuite se vor desfășura la Colegiul Național „Roman-Vodă” din Roman, Colegiul Tehnic „Miron Costin” din Roman, Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” din Piatra Neamț și Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din Săbăoani, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Neamţ, ca urmare a inițiativei membrilor certificați John Maxwell Team, profesor doctor Adriana Maria Robu şi notar Andreea Neculai. Seria conferinţelor de dezvoltare personală, din Neamţ, cu titlul „Succesul este în tine”, va avea loc în zilele de 12 și 13 octombrie în liceele menționate și va cuprinde subiecte variate precum stima de sine, stabilirea obiectivelor viaţă, depăşirea obstacolelor, atitudinea faţă de ceilalţi, despre caracter etc.

„Prin aceste acţiuni dorim să influenţăm liderii de mâine. Ne unim astfel forţele pentru a veni în sprijinul celor care au cea mai mare nevoie de susţinere şi ghidare în drumul lor spre succes. Obiectivul nostru este să stârnim în rândul adolescenţilor un interes faţă de dezvoltarea personală intenţionată şi continuă, extrem de importantă astăzi, mai ales în condițiile în care aceste generații sunt supuse unor valuri de influențe și transformări care, de cele mai multe ori, îi debusolează. Suntem parte din această inițiativă care îşi propune să servească peste 500.000 de adolescenți şi tineri pe plan mondial, întrucât avem convingerea că prin aceasta îi vom ajuta pe cei mai tineri să facă diferența în lume” a spus profesor doctor Adriana Maria Robu.

Informații suplimentare despre Săptămâna Iniţiativei Globale pentru Tineret pot fi găsite pe site-ul http://youthmax.com.

 

 

 

 COMENTARII

WORDPRESS: 0