Conferința Națională Moodle în Educație, la Liceul „Vasile Sav”

La eveniment vor participa cadre didactice din Bucureşti, Iaşi şi Neamţ, specialişti în domeniul tehnic, didactic şi pedagogic. Conferinţa are ca obiectiv schimbul de experienţă între utilizatorii platformei e-learning Moodle din unităţile de învăţământ. 

Liceul Tehnologic „Vasile Sav” din Roman va organiza, pe 16 mai, ediţia I a Conferinţei Naţionale Moodle în Educaţie. Evenimentul este organizat cu sprijinul Casei Corpului Didactic Neamţ şi Inspectoratului Şcolar Judeţean Neamţ, în parteneriat cu Facultatea de Chimie din cadrul Universităţii din Bucureşti, Facultatea de Inginerie Electrică, Energetică şi Informatică din cadrul Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iaşi, Facultatea de Știinţe din cadrul Universităţii „Vasile Alecsandri” din Bacău, Reţeaua EDU Moodle România, Societatea de Ştiinţe Matematice din România, filiala Neamţ şi Primăria municipiului Roman. La eveniment vor participa cadre didactice din Bucureşti, Iaşi şi Neamţ, specialişti în domeniul tehnic, didactic şi pedagogic.

Conferinţa se adresează cadrelor didactice din toate ciclurile învăţământului preuniversitar şi este organizată în jurul unor ateliere de lucru şi a exemplelor de bună practică tehnică, didactică şi pedagogică. Principalul scop al al conferinţei este promovarea utilizării e-learning-ului şi a softurilor educaţionale în şcolile afiliate Reţelei EDU Moodle România şi nu numai. Secţiunile conferinţei sunt: învăţământ preşcolar şi primar, matematică, ştiinţe, limbi moderne, activităţi extraşcolare, parteneriate şi proiecte.

Prezentările din plenul conferinţei şi exemplele de bune practici din cadrul atelierelor de lucru urmăresc motivarea prefesorilor pentru utilizarea tehnologiilor moderne în predare şi evaluare. Primele două lucrări ale fiecărei secţiuni vor fi premiate cu diplome de excelenţă pentru creativitate la Conferinţa anuală Moodle 2015, organizată de Reţeauna EDU Moodle România în parteneriat cu Universitatea „Ovidius” din Constanţa, în perioada 17 – 22 august.


COMENTARII

WORDPRESS: 0