Conducerea Spitalului de Psihiatrie Roman, ameninţată cu demiterea

Conducerea Spitalului de Psihiatrie Roman, ameninţată cu demiterea

Vot în CJ pentru depozitul de deşeuri de la Girov
[VIDEO] Consiliul Județean Neamț a participat la Târgul de Turism al României
Mâncarea va fi mai scumpă anul viitor

 

Spitalul Psihiatrie Sfantul Nicolae RomanDupă descinderile de săptămâna trecută de la Spitalul de Psihiatrie „Sfântul Nicolae” din Roman şi suspiciunile asupra unor nereguli, inclusiv sume importante de bani pentru care, pe loc, nu s-au găsit justificări, conducerea Consiliului Judeţean Neamţ ia o primă atitudine şi spune că va analiza cu atenţie acest caz.

Săptămâna trecută, o acţiune de amploare s-a desfăşurat la Spitalul de Psihiatrie „Sfântul Nicolae” din Roman, în urma căreia au fost ridicate mai multe înscrisuri privind tratamentul şi serviciile medicale pentru 28 de pacienţi, precum şi sumele de 105.000 lei şi 400 de euro găsite în pavilionul administrativ. Preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, instituţie sub tutela căreia se află spitalul din cartierul Muncitoresc, spune că va analiza şi va lua toate măsurile, inclusiv demiterea conducerii dacă faptele vor fi grave.

„Sunt la curent cu toate informaţiile referitoare la controlul efectuat la Spitalul Sf. Nicolae din Roman. Organele de anchetă au ridicat mai multe documente care pot folosi în probatoriu, existând suspiciuni de încălcare a legii. Aştept concluziile organelor de anchetă pentru a putea dispune şi sancţiunile administrative care se impun, dacă este cazul. Vă încredinţez că voi lua decizii corecte, dacă se dovedesc suspiciunile procurorului – voi demite întreaga conducere de acolo”, a declarat Ionel Arsene, preşedinte CJ Neamţ.

 


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!