Prima paginăPolitica

Conducerea PNL Neamț a votat lista candidaților la alegerile parlamentare

Conducerea PNL Neamț a votat lista candidaților la alegerile parlamentare

Dimensiune text

 

Membrii Comitetului Director Județean s-au reunit în ședință pentru a decide lista candidaților susținuți de echipa PNL Neamț la alegerile parlamentare din luna decembrie.

În urma votului, exprimat în unanimitate, candidații sunt următorii:

Senat:

 • Eugen Țapu Nazare
 • Constantin Teodorescu

Camera Deputaților:

 • Mugur Cozmanciuc
 • Laurențiu Leoreanu
 • Mara Calista – unul dintre cei mai activi deputați din Camera Deputaților

„Le mulțumesc colegilor din echipa PNL Neamț pentru votul de încredere pe care mi l-au acordat, din nou, pentru a deschide lista la Camera Deputaților. Este o onoare, dar, așa cum bine știm, și o mare responsabilitate să reprezinți interesele cetățenilor în una dintre cele mai importante instituții ale statului român. Îi am alături pe colegii mei, care au dovedit că sunt dedicați interesului public și au avut o activitate intensă în Parlamentul României. Vreau să îi asigur pe nemțeni că vom continua să ne punem în slujba oamenilor și a comunităților toată cunoașterea, munca și energia pentru a continua dezvoltarea județului nostru. Vom susține măsurile Guvernului PNL din Parlamentul României și am încredere că vom avea susținerea necesară pentru a avea o majoritate parlamentară, care să înțeleagă importanța programului liberal de guvernare, care va aduce bunăstare și dezvoltare în județul Neamț și în regiunea Moldovei”, a declarat președintele PNL Neamț Mugur Cozmanciuc.

De asemenea, conducerea PNL Neamț a decis, cu vot exprimat în unanimitate, că Andrei Carabelea este președintele interimar al organizației PNL Piatra Neamț, iar Eugen Țapu Nazare este președintele interimar al organizației PNL Târgu Neamț.

Lista candidaților PNL Neamț urmează să fie validată de forul de conducere al Partidului Național Liberal.

 

Echipa de comunicare PNL Neamț
Comunicat de presă

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 10
 • Cristian 8 luni

  Cum e posibil ca d-ul Cozmanciuc sa fie primul pe lista la Camera Deputatilor dupa ce a pierdut presidentia CJNeamt? Nu va ganditi ca romascanii o sa va sanctioneze la alegerile parlamentare? In aceasta componenta, USR PLUS va castiga alegerile parlamentare in judetul Neamt!

 • Mihaela 8 luni

  Ma surprinde si ma intristeaqza sa observ ca, in judetul nostru, nu au putut fi identificati trei nemteni de ai nostri , destepti si reprezentativi, pentru a intra pe listele parlamentare PNL Neamt si care sa ne reprezinte judetul in Parlamentul Romaniei ( ma refer la lista pentru camera Deputatilor – publicata in articol ) . Importul de ,,personalitati,, din alte judete mi se pare cel putin nepotrivit. Iar cei ce sunt valorosi , nu cred ca ,, pleaca de acasa,, si nu cred nici ca ar fi ,, lasati sa plece,, pentru a merge sa candideze ,, in alte zari,,. In alta ordine de idei, sunt curioasa, exista nemteni care candideaza ( pe listele parlamentare ale oricarui partid/alianta de partide ) in alt judet ? Sau judetul Neamt a devenit asa, un fel de ,,zona-lipsita-de-oameni-autohtoni-inteligenti-capabili-de-a-ne-reprezenta,, si s-a transformat intr-un ,,El-Dorado cu functii parlamentare,, pentru oameni din alte judete ?

 • Mișu 8 luni

  Vasile,numeni nu a ajutat Romanul ca d-na Udrea… asta e realitatea…

  • Vasile 8 luni

   Ai dreptate, nu vom uita niciodată ceea ce au făcut pentru romani :salarii și pensii tăiate, școli și spitale închise, posturi de politie desființate, medici și profesori umiliți și exilați. Astea sunt realizările voastre.

   • Vasile 8 luni

    Am uitat, deși suntemm înconjurați de două ape, romașcanii, plătesc din cauza lui leureanu, cel mai mare preț la apă și canalizare din țară.

 • Cristian 8 luni

  Da, d-ul Cozmanciuc este importat din jud. Iasi iar d-na Mara Calista este persoana de import din jud. Teleorman. Cele 2 persoane sunt impuse de la centru, fiind luate „in spinare” de D-ul Leoreanu care crede ca se mai bucura de popularitate. Cat despre d-na Udrea, a platit din plin alegerea pe listele parlamentare din Jud. Neamt( exemplu: reabilitarea str. Stefan cel Mare), realizari care l-au propulsat pe d-ul Leoreanu.

 • Mihaela 8 luni

  ,,Impusi de la centru ,, or fi si pe listele parlamentare din alte judete ? Sau de la centru se vede/se crede ca aici, in judetul Neamt, am fost si am ramas cu totii doar ,,niste prosti,, si că avem nevoie stringenta de cativa destepti din alte zone ale tarii (sa ne arate cum se face treaba) ? Cum sa faca / sa construiasca cineva ceva relevant pentru judetul nostru, daca nu este neamtean de-al nostru, daca nu a trait si nu cunoaste realitatile vietii in acest judet, daca nu este motivat prin aceea ca cei care l-au votat il cunosc si ii pot evalua ulterior ( la urmatoarele alegeri ) rezultatele muncii depuse in calitate de reprezentant al nostru in Parlament si daca, in realitate, se practica ,, impunerea de la centru,, si ,, saritul dintr-un judet in altul,, ? ,,Impunerea de la centru,, si ,, saritul dintr-un judet in altul,, demonstreaza, in anul 2020, o lipsa de respect nu numai fata de membrii filialei judetene a partidului respectiv – oricare ar fi el – cat mai ales fata de cetatenii si alegatorii chemati la vot pentru a alege reprezentantii judetului Neamt in Parlament.

  • Cristian 8 luni

   Aveti perfecta dreptate d-na Mihaela! D-ul Leoreanu s-a angajat in fata partidului ca-i duce in parlament pe cei „importati” din alte judete. E posibil sa aiba o surpriza d-ul Leoreanu; sa nu-l mai aleaga romascanii! S-a vazut aceasta tendinta la alegerile locale. L-a sustinut pe d-ul Micu 7(sapte) ani de zile iar acesta n-a avut multe realizari! Acum, cine sa-l mai creada?

  • Cristian 8 luni

   D-na Mihaela: impusi de la centru sunt si pe listele parlamentare din alte judete. Nu-i vinovat ce-l care ai impune, e vinovat cel care accepa aceasta situatie. Acesta e un mod de a „creste” in ochii sefului! Vechea meteahna comunista! Dumnevoastra vorbiti de lucruri sfinte: „respect pt. cetatenii chemati la vot”!? Nu-i inereseaza de cetateni pe acesti politruci, indiferent de coloratura politica! Toti sunt la fel! Isi urmaresc numai propriile interese!